Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Οι μπάλες της διοργάνωσης φορτίζουν


«Μπέρδεμα» προκάλεσε στους ποδοσφαιρόφιλους, μια εικόνα με τις μπάλες της Adidas για το Μουντιάλ 2022, να φορτίζονται πριν από έναν αγώνα.

Η πασίγνωση εταιρεία αθλητικών ειδών ανέλαβε για ακόμα μια φορά τη δημιουργία των μπαλών για το τουρνουά του Κατάρ, που φέρει την ονομασία «Al Rihla», που μεταφράζεται στα αραβικά ως «το ταξίδι».

ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΙΜΑΡ ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!



Ένα φοβερό περιστατικό συνέβη πριν από το ματς της Βραζιλίας με την Ελβετία με έναν... σωσία του Νεϊμάρ να ξεγελάει τους πάντες και να φτάνει μέχρι το γήπεδο παριστάνοντας τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν!

Δήμος Χαλκιδέων: «Στολίζουμε όλοι μαζί το Δέντρο της Αποδοχής».



Ο Δήμος Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Εύβοιας (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) και τα Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Ευβοίας, με την συμπαράσταση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την εκδήλωση στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου των παιδιών με αναπηρία, με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Μικρός αθλητής έχασε τη διαδρομή στο Μαραθώνιο στη Σέττα



Συναγερμός σήμανε για μικρό αθλητή που συμμετείχε στο Μαραθώνιο από Στενή προς Ξεροβούνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ χάθηκε ένας μικρός αθλητής και αντί να ακολουθήσει την διαδρομή των 15 χιλιομέτρων ακολούθησε των 30 χιλιομέτρων.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού



Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.), αναμένεται επιδείνωση του καιρού, από σήμερα το βράδυ, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 έως και το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2022, με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, η οποία ενδέχεται να επηρεάσει τον Δήμο Χαλκιδέων.


ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ



Συνεχίζοντας τις επαφές με όλους τους πολίτες της Εύβοιας, σήμερα έκανα περιοδεία στην περιοχή της Ιστιαίας.


Θανάσης Τάρτης: “Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας… με τσεκούρια!”



Του Δικηγόρου Αθανάσιου Τάρτη

Η κυβέρνηση δεν έπεισε και δεν πείθει τους πολίτες ότι ξέρει τι κάνει. Η ακρίβεια έχει κάνει τον Έλληνα να καταρρεύσει οικονομικά. Χιλιάδες πλειστηριασμοί κατοικιών επισπεύδονται, πλέον, από τις εταιρίες που έχουν αγοράσει ή αγοράζουν τα δάνεια αποβλέποντας σε γρήγορο κέρδος. Όπως είναι γνωστό, οι τράπεζες αντί της διευκόλυνσης των ρυθμίσεων με βάση τις πραγματικές δυνατότητες των δανειοληπτών, προβαίνουν μαζικά στην πώληση των δανείων.

Ενώ «ο εξωδικαστικός μηχανισμός του πτωχευτικού κώδικα που ψήφισε πριν από δύο χρόνια η Κυβέρνηση και έχει εφαρμοστεί εδώ και 18 μήνες έχει αποτύχει πανηγυρικά».

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ - ( ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ) !!!



Καλησπέρα σε όλους! Ζητώ την ψήφο σας και …δεν είναι για εκλογές!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! 

Εργασίες στη Δ.Ε Ληλαντίων.



Στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων συνεχίζονται το έργο στο γήπεδο ποδοσφαίρου Βασιλικού, με τη στεγανοποίηση των εξεδρών, καθώς και το έργο ανάπλασης της πλατείας στο 3ο Δημοτικό σχολείο Βασιλικού, με φυτοτεχνικές εργασίες.


Επεκτείνεται κι εκσυγχρονίζεται το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Χαλκιδέων.


Υπεγράφη χθες, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, η σύμβαση για το έργο «Επισκευή – συντήρηση καταφυγίου αδέσποτων ζώων Δήμου Χαλκιδέων», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και τον ανάδοχο του έργου.
Με το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν οι εξής εργασίες:


Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ??



Το Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος και η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ήδη ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει ξεχωρίσει τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στις (18/12) στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα χειρότερα κουρέματα για ποδοσφαιριστές


Ρονάλντο Ναζάριο


Ποιος δεν ξέρει τον θρυλικό Ρονάλντο  Ο Ρονάλντο ειχε κανονικά τα μαλλιά του κοντά και στο φυσικό τους χρώμα. Όμως, το 2002, η εμφάνισή του πήρε μια απροσδόκητη τροπή.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Το όργωσαν και το έσπειραν


Ένα απίθανο σκηνικό συνέβη στην Κρήτη. Άγνωστοι μπήκαν με μηχανήματα καλλιέργειας και τρακτέρ στο Δημοτικό Γήπεδο Γουρνών στο οποίο αγωνίζοταν ο τοπικός Άρη και κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο καθώς φαίνεται ότι το εκμεταλλεύτηκαν γεωργικά.

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ



«Ο Βάγιας Κατσός μοιράζεται μαζί μας τον καρπό της πολυετούς και επίπονης έρευνάς του σε έναν τόμο - παρακαταθήκη για την Ιστορία της πόλης της Χαλκίδας.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

AVERADIO LIVE - ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ



AVERADIO LIVE .......  ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 

http://162.244.80.106:2199/start/iycvbulq/  ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ )

AVERADIO ...... ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!!


Καλλονή Βραζιλιάνα έβαλε «φωτιά» στις εξέδρες του Μουντιάλ

 



Η Βραζιλία μπήκε με το δεξί στο Μουντιάλ του Κατάρ, επικρατώντας της Σερβίας με 2-0 και έχοντας υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


ΑΙΟΛΙΚΟΣ - "Μάγκικο" διπλό στη Γαστούνη ( ΦΩΤΟ )



Ο Αιολικός πήρε τεράστια νίκη μέσα στην έδρα του Αίαντα Γαστούνης, επικρατώντας με 0-1 χάρη στην υπέροχη κεφαλιά του Ανδρέα Δερμιτζάκη στο 21ο λεπτό, σε ένα ματς ωστόσο που βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 27’ λόγω της αποβολής του Πιττάτζιη με απευθείας κόκκινα κάρτα.

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Τα βουνά μας όπως ακριβώς τα ονειρευόμαστε…
Καταπράσινα και γεμάτα κόσμο , εν προκειμένω δρομείς , όλων των ηλικιών.
Περισσότερα από 800 άτομα από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν την πανέμορφη Στενή Ευβοίας και απόλαυσαν αγωνιζόμενοι, τις σπάνιες - μαγευτικές διαδρομές της Δίρφυς.
Το Dirfys Trail Run, ένας ακόμα αγώνας θεσμός στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προϊόν της εξαιρετικής δουλειάς του Συλλογος Δρομεων Ευβοιας, που περνά το ορεινό τρέξιμο σε άλλη διάσταση προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία ανεπανάληπτη αγωνιστική εμπειρία βουνού.

Το "Τόκιο Drift" του Χάμιλτον τον έβαλε σε μπελάδες



Μια νυχτερινή βόλτα του Λιούις Χάμιλτον στo Τόκιο της Ιαπωνίας με ένα νοικιασμένο Nissan GT-R (R34) στάθηκε αφορμή να δεχθεί κριτική για επικίνδυνη οδήγηση σε δημόσιους δρόμους - ενώ και η εταιρεία ενοικιάσεων δεν το είδε με τόσο καλό μάτι.

ΑΕΚ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ



Με προορισμό το Μπεργκ-Χάμστεντε της Ολλανδίας αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ, το πρωί της Κυριακής (27/11). Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πάρει 12ημερη άδεια από τον Ματίας Αλμέιδα, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, όμως, πλέον θα ξεκινήσουν το πρόγραμμα της χειμερινής προετοιμασίας ενόψει της συνέχειας.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δύο χρόνια χωρίς τον «Θεό της μπάλας»



Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (25/11) από τον θάνατο του «πιο ανθρώπινου από τους Θεούς».

Υπέγραψε ο Φερνάντες στην ΑΕΚ



Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά, υπέγραψε και ουσιαστικά ανακοινώθηκε από την Ένωση. Μάλιστα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και ευχήθηκε να είναι στο τέλος πρωταθλητές ενώ θυμήθηκε την πρώτη του ομάδα που φορούσε επίσης κιτρινόμαυρα.

AVERADIO ...... ΣΥΛΛΟΓΕΣ



AVERADIO LIVE .............    Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

http://162.244.80.106:2199/start/iycvbulq/  ( ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ )

ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !!!


AVERADIO ...... Πατήστε στον σύνδεσμο και ακουστε το Ραδιόφωνο του Κοντά Στα Σπορ.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Οι γυναίκες δεν είναι μόνες, δεν πρέπει να αισθάνονται μόνες. Πρέπει να μιλούν, να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους, να εμπιστεύονται την Πολιτεία. Αυτό ήταν το μήνυμα της πολύ σημαντικής εκδήλωσης με θέμα «Πολιτικές για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών».


«Παρών» δήλωσε ο Δήμος Χαλκιδέων για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.


Στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών, συμμετείχε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ο Δήμος Χαλκιδέων, με δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

WEB RADIO - AVERADIO LIVE



AVERADIO -  ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ 

ΧΑΙΝΑ 46 & ΔΕΛΑΓΡΑΜΑΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ 

ΤΗΛ  6988710696 -  2221 551028 

STUDIO - ΓΡΑΦΕΙΑ 

Διαφημιστικές Υπηρεσίες - Δημοσιογραφικές Υπηρεσίες - Κάλυψη αγωνων & εκδηλώσεων ( φωτο - video )
Zωντανες ραδιοφωνικές εκπομπές - συνεντεύξεις - ειδήσεις


Η «πιο σέξι οπαδός» ποζάρει και κινδυνεύει με σύλληψη



Ενδιαφέρον μάλλον όχι ποδοσφαιρικό είχε ο αγώνας Κροατίας – Μαρόκο, στο Μουντιάλ που διεξάγεται στο Κατάρ. Και μπορεί το σκορ να έληξε με 0-0 και αρκετοί φίλαθλοι να έχασαν το ενδιαφέρον τους κάποιες στιγμές, ωστόσο υπήρξε ένα γεγονός που ένωσε όλες τις πλευρές και έκανε τους θεατές να στρέψουν τα βλέμματά τους στην κερκίδα.

Εργασίες στη Δ.Ε Ληλαντίων.


Στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων συνεχίζεται το έργο ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Βασιλικό με εργασίες στεγανοποίησης των κερκίδων και τοποθέτησης ειδών υγιεινής στα αποδυτήρια.

Ο Δήμος Χαλκιδέων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών.


Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή την 25η Νοεμβρίου 2022, Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών, μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας και του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, συμμετέχει στην προσπάθεια καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών, υλοποιώντας δράσεις ευαισθητοποίησης, δίνοντας τη δύναμη σε όλες τις γυναίκες, θύματα βίας, να σπάσουν τη σιωπή τους και να βρουν διέξοδο διαφυγής από τη σκληρή τους καθημερινότητα.


ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ



Ενοικιάζεται Γκαρσονιέρα  35 τετ. στην Περιοχή της Χαλκίδας ( Εξω Παναγίτσα ). Τιμή ενοικίου 350 ευρώ όλα μέσα , Ρεύμα, νερο, κοινόχρηστα, ίντερνετ...ηλιακος..παρκινγκ.

Τηλ επικοινωνίας 6972744460

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκαν ασφαλτοστρώσεις οδών στην περιοχή της Κανήθου.



Στο πλαίσιο του συνολικού έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Χαλκιδέων», ολοκληρώθηκαν χθες, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης οδών στην Κάνηθο και συγκεκριμένα των οδών Νικηταρά, Καραϊσκάκη, Καψάλη και Αναγνωσταρά.


LA STRADA DIVERSO - ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΣΤΟ LA STRADA DIVERSO ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ LIVE ........... ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ .
LA STRADA DIVERSO - ΠΑΡΑΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Διεύθυνση: Βουδούρη 13, Χαλκίδα 341 00
Ώρες: Ανοιχτά ⋅ Κλείνει στις 2:00 π.μ.
Τηλέφωνο: 2221 079098
Παραγγελία: e-food.gr
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ - ΜΑΡΑ ΤΖΙΜΑ



 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Τάρτης: Σε απόγνωση οι αγρότες της Εύβοιας



Την οργή του για την «προκλητική ανικανόητα της κυβέρνησης», όπως αναφέρει, εκφράζει ο Θανάσης Τάρτης με αφορμή το άρθρο που διάβασε στην ιστοσελίδα μας evima.gr με τίτλο «Σε απόγνωση οι αγρότες- Δεν έχουν πάρει ακόμη αποζημιώσεις για τις πλημμύρες του 2020 σε Ψαχνά και Μαντούδι».


Οι άγνωστοι πρωτοπόροι της Μεσογείου



Ο Ποσειδώνας συνδέεται με τη μυθολογία της Χαλκίδας, καθώς από την ένωση του με τη νύμφη Αρέθουσα στον Εύριπο γεννήθηκε ο Άβαντας, ο πρώτος της ομώνυμης φυλής που εξουσίασε την Εύβοια, έχοντας κέντρο την πόλη.

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας στο Κανόε Καγιάκ Σλάλομ



Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, διεξήχθησαν στα ρεύματα του Ευρίπου, στην παλαιά γέφυρα Χαλκίδας, το 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σλάλομ 2022 και το 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα το 22ο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με ρεύμα από Νότο προς Βορρά 8.30-12.30 ενώ το 17ο Πρωτάθλημα που αφορά σε παιδιά ηλικίας έως 14 ετών με ρεύματα από Βορρά προς Νότο 14.00-16.30.

Εργασίες στη Δ.Ε Νέας Αρτάκης.


Συνεχείς είναι οι καθημερινές παρεμβάσεις, από τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων, στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης και συγκεκριμένα έγιναν οι εξής εργασίες:
• Κατασκευή πεζοδρομίων
• Κατασκευή ομβρίων και ασφαλτόστρωση στην περιοχή που είχε πληγεί στη Νέα Αρτάκη
• Φύτεψη πρασίνου στην παραλία Νέας Αρτάκης


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ STUDIO ΤΟΥ AVERADIO



AVERADIO -  ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ 

ΧΑΙΝΑ 46 & ΔΕΛΑΓΡΑΜΑΤΙΚΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ 

ΤΗΛ  6988710696 -  2221 551028 

STUDIO - ΓΡΑΦΕΙΑ 

Διαφημιστικές Υπηρεσίες - Δημοσιογραφικές Υπηρεσίες - Κάλυψη αγωνων & εκδηλώσεων ( φωτο - video )
Zωντανες ραδιοφωνικές εκπομπές - συνεντεύξεις - ειδήσεις

Πόσα κόμικς χωράνε σε δύο μέρες;



Μετά από τρία χρόνια απουσίας, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, το διεθνών προδιαγραφών AthensCon, επιστρέφει το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Ενα διήμερο γεμάτο κόμικς, ταινίες και βιντεοπαιχνίδια, εκθέσεις, εργαστήρια, Ελληνες και διεθνείς καλεσμένους, στο Κλειστό Στάδιο Παλαιού Φαλήρου Τάε Κβον Ντο.

16ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ



Η τελετή έναρξης του 16ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας - Docfest θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Συναντήθηκα σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον υφυπουργό, Λευτέρη Οικονόμου, με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία όταν κατείχα τη θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Ξεκινά μελέτη για την πυροπροστασία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Χαλκιδέων.



Υπεγράφη την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, η σύμβαση για τη «Μελέτη πυροπροστασίας σε σχολικές μονάδες – δομές του Δ. Χαλκιδέων», από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και την ανάδοχο εταιρεία.


Παρουσιάστηκε το ημερολόγιο της Pirelli



Το Ημερολόγιο Pirelli 2023, με θέμα «Love Letters to the Muse» και δημιουργό τη φωτογράφο Emma Summerton, παρουσιάστηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Pirelli HangarBicocca στο Μιλάνο.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Από εχθές το πρωί και μέχρι σήμερα το πρωί, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ δούλευαν ασταμάτητα και όλη τη νύχτα, για να επιδιορθώσουν 4(!!!) μεγάλες βλάβες στο κέντρο της πόλης, με τελευταία αυτή στην περιοχή της Δεξαμενής, όπου δυστυχώς αναγκάστηκαν να αποξηλώσουν και το μεγαλύτερο τμήμα της παιδικής χαράς.


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ



Ενοικιάζεται διαμέρισμα 35 τετ. στην Περιοχή της Χαλκίδας ( Εξω Παναγίτσα ). Τιμή ενοικίου 350 ευρώ όλα μέσα , Ρεύμα, νερο, κοινόχρηστα, ίντερνετ...ηλιακος..παρκινγκ.

Τηλ επικοινωνίας 6972744460

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Στο φούλ είναι οι μηχανές για να ετοιμαστεί η δημοτική αγορά της Χαλκίδας – Η ολοκλήρωση του έργου θα γίνει σε δύο φάσεις.

Συναντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, η Δήμαρ...