Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Τα χειρότερα κουρέματα για ποδοσφαιριστές


Ρονάλντο Ναζάριο


Ποιος δεν ξέρει τον θρυλικό Ρονάλντο  Ο Ρονάλντο ειχε κανονικά τα μαλλιά του κοντά και στο φυσικό τους χρώμα. Όμως, το 2002, η εμφάνισή του πήρε μια απροσδόκητη τροπή.




ΝΕΙΜΑΡ 

Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας. Όμως, το ταλέντο του στο γήπεδο δεν είναι το μόνο που μας έχει αφήσει άφωνους.



Άμπελ Ξαβιέ


Αυτός ο Αφρικανός παίκτης, διάσημος για την εκπροσώπηση της Πορτογαλίας στο γήπεδο, είχε μερικά πολύ περίεργα κουρέματα




Πολ Πογκμπά


Τα κουρέματα του Πολ Πογκμπά έχουν αποθεωθεί  και επικριθεί εξίσου. Αυτός ο ποδοσφαιριστής έχει ένα ιδιότυπο στυλ, το οποίο αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που κόβει τα μαλλιά του.



Taribo West


Αυτός ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής είναι άλλος ένας παγκοσμίως γνωστός για τα κουρέματά του. Σε αυτή την περίπτωση βρίσκουμε ένα μείγμα ανάμεσα σε ένα περίεργο σχήμα και ένα αρκετά εντυπωσιακό χρώμα


 



Μαρουάν Φελαϊνί

Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό το look οφείλεται σε κακό κούρεμα. Ειλικρινά, φαίνεται ότι αυτός ο παίκτης δεν είχε κόψει εδώ και χρόνια.




Κάρλος Αλμπέρτο ​​Βαλντεράμα




Mariano Diaz Mejia


Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με τα κουρέματα του Mariano Díaz.




Λιονελ Μεσι

Αν νομίζατε ότι αυτός ο σταρ του ποδοσφαίρου είχε πάντα avant-garde κουρέματα, τότε δεν είναι έτσι.



Γκάρεθ Μπέιλ


Ο Μπέιλ είναι ένας από τους παίκτες που πάντα φορούσε μακριά μαλλιά και σπάνια ρισκάρει νέα κουρέματα.




Αρτούρο Βιδάλ


Αυτός ο Χιλιανός είναι ένας από τους πιο γνωστούς για τα κουρέματα που έχει βγάλει στο γήπεδο. Το στυλ του διέφερε πολύ με τα χρόνια. Όμως, πάντα ξεχωρίζει για το ότι έχει ένα μάλλον τρελό και πρωτοποριακό χτένισμα.




Radja Nainggolan


Ο Radja είναι Βέλγος ποδοσφαιριστής. Παρόλο που έχει πάντα τα ίδια κουρέματα, καταφέρνει να τα κάνει να φαίνονται πολύ αστεία. Το κούρεμα του συνίσταται στο να έχει ξυρισμένα τα μαλλιά του στα πλάγια και να έχει μια λευκασμένη κορυφή




Στέφαν Ελ Σαράουι

Αυτός ο Ιταλός ποδοσφαιριστής είναι ένθερμος υπερασπιστής των πολύ ψηλών κουρέματος.



Ντέιβιντ Λουίζ

Αν μιλάμε για κούρεμα, πρέπει να μιλήσουμε και για την έλλειψή τους, και ο David Luiz είναι το καλύτερο παράδειγμα για αρχή.




Πιερ-Εμερίκ

Αυτός ο ποδοσφαιριστής από την Αφρική έχει πολύ στυλ και δεν ντρέπεται να το δείξει. Τα κουρέματά του είναι πάντα ριψοκίνδυνα.





Ροντρίγκο Παλάσιο

Αυτός ο ποδοσφαιριστής της εθνικής Αργεντινής δεν είναι από αυτούς που παίζει περισσότερο με τα κουρέματά του. Αντίθετα φοράει το ίδιο χτένισμα εδώ και χρόνια. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό χτένισμα.




Μάριο Μπαλοτέλι

Το αγαπημένο ζώο του Μπαλοτέλι μπορεί να είναι η τίγρη και τα κουρέματά του το αντικατοπτρίζουν. Σε αυτόν τον Ιταλό ποδοσφαιριστή αρέσει πολύ να πειραματίζεται με τα μαλλιά του. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, ωστόσο, τα looks που γίνονται είναι αρκετά extreme.




Ντόμινικ Οντούρο

Αυτός ο ποδοσφαιριστής από την Γκάνα θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ο βασιλιάς των κορυφαίων και των Μοϊκανών.


Ροναλντίνιο

Αυτός ο Βραζιλιάνος σταρ του ποδοσφαίρου χαρακτηριζόταν από το ότι φοράει ουρές και κορδέλες κατά τη διάρκεια των αγώνων του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν δέχθηκε έντονη κριτική για τα κουρέματά του


Ρομπέρτο ​​Μπάτζιο

Αυτός ο πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής είχε ένα πολύ μοναδικό στυλ όσον αφορά το κούρεμα. Ο Baggio έκοψε το μπροστινό και το πλάι των μαλλιών του με τον πιο συμβατικό τρόπο.


Χοσέ Μανουέλ Πίντο

Σε αυτή την περίπτωση, ο διάσημος πορτιερο δεν έχει μεγάλη εμπειρία στο να φτιάξει τα μαλλιά του και η αλήθεια είναι ότι το χτένισμά του δεν φαίνεται αρκετά σωστό.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........