Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Πέθανε ο δημοφιλής αθλητικογράφος Παύλος Γερακάρης



Ένας από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους της τηλεόρασης στον αθλητικό τομέα, ο Παύλος Γερακάρης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος παραθέριζε στο Βραχάτι, όπου έχει εξοχικό, και εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα. Την είδηση -χωρίς να αναφέρει το όνομά του- μετέδωσε το korinthostv.

Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου,ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Ο Παύλος Γερακάρης είχε διατελέσει πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), ενώ είχε θητεύσει και σε διάφορες άλλες θέσεις.


Απόφοιτος της Παντείου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου ήταν προϊστάμενος με κύριο αντικείμενο την αθλητικογραφία.

Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Ήταν από τους πλέον αγαπητούς δημοσιογράφους στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ και η απώλειά του έχει σκορπίσει θλίψη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδώνει το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ μέσα στις πόλεις

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, παρά τις μεγαλες αντιδράσεις,  η θέσπιση του μέγιστού ορίου ταχύτητας  στα αστικά κέντρα στα 30 χιλιόμετρα τη...