Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Κολώνα καταπλάκωσε 14χρονη - Σώθηκε από θαύμα»



Μπροστά στα μάτια της μητέρας της τραυματίστηκε η 14χρονη από κολώνα - Πώς συνέβη το ατύχημα

Το νεαρό κορίτσι περνούσε τον δρόμο στην οδό Σμύρνης, όταν η κολώνα ξηλώθηκε από το έδαφος και καταπλάκωσε τη 14χρονη, τραυματίζοντάς την στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στα γόνατα από την πτώση.


«Είδα την κολώνα να καταπλακώνει την 14χρονη - Σώθηκε από θαύμα»

Η αυτόπτης μάρτυρας  ανέφερε πως συνέβη το ατύχημα αλλά και το ποιες ήταν οι αντιδράσεις τις πρώτες στιγμές που ακολούθησαν:

«Βασικά ακούστηκε ένα τρομερό μπαμ και αμέσως μετά φωνές. Όπως καθόμουν μέσα στο μαγαζί γύρισα και κοίταξα και είδα την κολώνα να πέφτε πάνω σε μία κοπέλα», ανέφερε αρχικά η μάρτυρας ενώ στη συνέχεια εξήγησε: «Η κολώνα έπεσε πάνω στην κοπέλα με την κάτω πλευρά και την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της και από τη φόρα που είχε η κολώνα η κοπέλα έπεσε και χτύπησε και στα γόνατα».

«Μόλις είδαμε ότι ήταν καλά, είχει τις αισθήσεις της και επικοινωνεί ηρεμήσαμε λίγο και προσπαθήσαμε να την βοηθήσουμε», σημείωσε στην συνέχεια η μάρτυρας αναφέροντας επίσης πώς η αδερφή της ήταν αυτή που την τράβηξε όταν την καταπλάκωσε η κολώνα.

 Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», διακομίσθηκε η 14χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν κολώνα έπεσε στη μέση του δρόμου.

Η κοπέλα νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική κλινική και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Φέρει ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και στα κάτω άκρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδώνει το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ μέσα στις πόλεις

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, παρά τις μεγαλες αντιδράσεις,  η θέσπιση του μέγιστού ορίου ταχύτητας  στα αστικά κέντρα στα 30 χιλιόμετρα τη...