Σάββατο 31 Αυγούστου 2024

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΚΑΣΣΙΑΝΗ


Ο κόσμος γέμισε τον χώρο στο Γυμνάσιο Βασιλικού και στήριξε την προσπάθεια των Συλλογων και του Δήμου Χαλκιδεων για την οικονομική βοήθεια στην μικρή Μαρια - Κασσιανή που θα ταξιδέψει στο εξωτερικο για να κανει την επέμβαση που χρειάζεται για να γυρίσει γερη και δυνατή. 

Κερατσίνι: 4 χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και 1 γκλοπ στο… πεταμένο τσαντάκι



Τέσσερις χειροβομβίδες, ένα περίστροφο και ένα γκλοπ περιείχε το τσαντάκι που πέταξαν στον δρόμοι οι δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μετά από καταδίωξή τους από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στο Κερατσίνι, το πρωί του Σαββάτου (30.8.24).

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Λαμψακο ( Δυο νεκροί ) - φωτο video



Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 30 Αυγούστου  στην Εύβοια λίγο μετά την Λάμψακο.

Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα



Αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε τρύπα στον Άγιο Ελευθέριο, κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε και την Αττική. Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του οχήματος.

Η ισχυρή κακοκαιρία που σάρωσε την Αττική προκάλεσε διάφορα προβλήματα στην κυκλοφορία, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρροι.

Στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στην περιοχή των Πατησίων, ένα αυτοκίνητο έπεσε σε μία μεγάλη τρύπα.

Στον δρόμο, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, εκείνη την ώρα υπήρχε συσσώρευση υδάτων με συνέπεια η τρύπα να μην είναι ορατή στους οδηγούς.

Ο οδηγός του οχήματος, ωστόσο, υποστήριξε ότι το έδαφος υποχώρησε τη στιγμή που περνούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον αριθμό 15 της οδού Χαλκίδος.

Από το τράνταγμα, ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από σήμερα, Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024/ Σε ετοιμότητα, για πιθανά φαινόμενα, ο Δήμος Χαλκιδέων‼️

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Μίστρο Ευβοίας



Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο Μίστρο Ευβοίας. Κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 4ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα, 3 Α/Φ, και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Αλλάζουν όλα από Κυριακή στα αεροπορικά ταξίδια



Οι τουρίστες θα πρέπει να είναι έτοιμοι για την αλλαγή της 1ης Σεπτεμβρίου στα αεροπορικά ταξίδια, που θα τους επηρεάσει όλους.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ



Μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στον Κηφισό με την Περιφέρεια Αττικής να εστιάζει στα υπόγεια τμήματα, τα οποία είναι γεμάτα σκουπίδια.

ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Η πρόεδρος ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ και το Δ.Σ. του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καππαδοκών, σας προσκαλούν την
Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30
Στο θέατρο Ορέστης Μάκρης, Χαλκίδα

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


 

Συνελήφθη 18χρονη με την κατηγορία ότι βίασε έναν 20χρονο



Μία 18χρονη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από καταγγελία 20χρονου ότι τον βίασε.

Απίστευτο τροχαίο στο Πασαλιμάνι



Ένα αδιανόητο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην Ακτή Μουτσοπούλου, στη Φρεαττύδα του Πειραιά.

Τέλος τα κινητά τηλέφωνα στα σχολεία



Την απαγόρευση της χρήσης κινητών τηλεφώνων από τους μαθητές στα σχολεία ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

ΓΕΜΙΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



«Κολυμπούσαν» στα νερά, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν υπήρξαν διαρροές και τι διαρροές ήταν αυτές, με όποια χημικά ή ραδιενεργά.  Όλο αυτό το νερό κατέβηκε στην Κάρλα παρασύροντας ποιος ξέρει τι, με αποτέλεσμα τις εικόνες αυτές των χιλιάδων νεκρών ψαριών.

Τοποθέτηση του Γιώργου Σπύρου στο ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας



Είχα την τιμή να εισηγηθώ στο ΔΣ της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Στ Ελλάδας, σχέδιο ψηφίσματος κατά της σχεδιαζόμενης μετατροπής του πρώην εργοστασίου τσιμέντου της Χαλκίδας σε ιδιωτική μονάδα επεξεργασίας και ταφής απορριμμάτων για την Στερεά Ελλάδα, την Αττική και ενδεχομένως πολλά άλλα μέρη της χώρας μας.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Η τιμή του καφέ παίρνει ξανά την «ανηφόρα»


Προ των πυλών σημαντικές ανατιμήσεις για ένα αγαπημένο ελληνικό προϊόν, τον καφέ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην χονδρική καταγράφεται άνοδος κατά 40-45% στην ποικιλία Arabica και κατά 65% στην ποικιλία Robusta.

Σαλαμίνα: Επιχείρησε να βιάσει 20χρονη και τον έκαναν… ασήκωτο



Μια 20χρονη κοπέλα βρέθηκε σε ερημική παραλία της Σαλαμίνας για να κάνει μπάνιο. Στη στάση συνάντησε έναν 35χρονο, ο οποίος απείλησε να τη βιάσει και πως έχει μαχαίρι στα χέρια του.

Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο προς την Κάτω Στενή



Τροχαίο ατύχημα στο δρόμο προς την Κάτω Στενή


Τραγωδία στην Αμοργό


Nέα τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Αμοργού με θύμα μια 56χρονη Ελληνίδα τουρίστρια.

ΣΥΡΙΖΑ: Προ των πυλών η διαγραφή της Αθηνάς Λινού



Tην αποπομπή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει η ηγεσία της Κουμουνδούρου.

ΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ - ΝΕΑ ΠΟΛΗ



Η εισήγηση της παράταξης μας για τη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στις 4/9/24, αφορά το πάντα επίκαιρο και δυστυχώς ακόμα «άλυτο», σοβαρό θέμα της στροφής Τσεκούρα…

Άγριος καυγάς ζευγαριού στην Αλόννησο




«Ξινές» βγήκαν σε ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη οι ολιγοήμερες διακοπές στην Αλόννησο, όταν ο 37χρονος σύντροφος βρέθηκε με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Αλοννήσου με τις κατηγορίες της απειλής και της σωματικής βλάβης σε βάρος της 40χρονης συντρόφου του.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα


Τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από περίπου μια ώρα στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας στο ύψος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων “Κεράτσας”

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΖΑΝΗ - Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις


Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα της Παράκαμψης Χαλκίδας και Ψαχνών.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕIΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 16ΧΡΟΝΗΣ


Στη φυλακή οδηγείται ο 44χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό σε βάρος 16χρονης στον Κολωνό μετά την απολογία του στην 29η τακτική ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως.

«Πλούτος» του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας


Ο Δήμος Ερέτριας, σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο και το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Γνωριμία με Αρχαία Θέατρα της Ελλάδας», θα φιλοξενήσει στο Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας την παράσταση «ΠΛΟΥΤΟΣ» του Αριστοφάνη, σε μετάφραση Δημοσθένη Παπαμάρκου και σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη, με έναν θίασο σημαντικών καλλιτεχνών της νέας γενιάς του ελληνικού θεάτρου

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ξεπεράσαμε εμπόδια που προέκυψαν και προχωρούμε με βάση τον αρχικό μας διαγωνισμό για την υλοποίηση έργου βραχοπροστασίας στη θέση «Κοκόσι» της Εύβοιας.

Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας - Tο θέμα της ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα



Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024, συμμετείχε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Χαλκιδέων.

Πέθανε για μια selfie



Τραγικό θάνατο βρήκε η γυμνάστρια, Natalie Stichova στην προσπάθειά της να βγάλει μια selfie που θα την αναρτούσε στην πορεία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Καιρός: Βαθύ φθινόπωρο σε λίγες ώρες



Ραγδαία αλλαγή θα έχει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες καθώς έρχονται βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Ο Δήμαρχος Ερέτριας Νίκος Γουρνής ντύνεται γαμπρός, αφού έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του Γωγώ Παπανικολάου, την γνωστή Χαλκιδέα διαιτολόγο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΑΠΙΣΤΑΣ


Αγαπητοί μας φίλοι και φίλες, σας προσκαλούμε και πάλι στα Προποντίδεια, που θα πραγματοποιηθούν στην παιδική χαρά της Καναπίτσας (Κάβος).

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Β ΕΥΒΟΙΑ



Σεισμός σημειώθηκε στις 10:54 το βράδυ της Δευτέρας με το επίκεντρο να βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Παππάδες.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


 

Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου



Εδώ και χιλιάδες χρόνια στέκεται δίπλα στον άνθρωπο, με τον δικό του, μοναδικό και πολυδιάστατο τρόπο. Η 26η Αυγούστου είναι αφιερωμένη στο πιστότερο φίλο του ανθρώπου

Απίστευτο περιστατικό σε γάμο!



“Άφωνοι” έμειναν οι καλεσμένοι με όσα είδαν να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια τους. Η κίνηση της νύφης να πατήσει το πόδι του γαμπρού, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, έβγαλε τον γαμπρό εκτός εαυτού.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ



Απειλούσε το 16χρονο κορίτσι οτι θα κάνει κακό στην οικογένεια του και το βίαζε κατ’ εξακολούθηση από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι την περασμένη Πέμπτη που συνελήφθη.

Βαρκαρόλες – Φαναράκια και βεγγαλικά έλαμψαν στον ουρανό



Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το λιμάνι της Αμαρύνθου για να απολαύσει τις υπέροχες εκδηλώσεις.

ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ



Η πρόεδρος ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΗ και το Δ.Σ. του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καππαδοκών, σας προσκαλούν την
Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30
Στο θέατρο Ορέστης Μάκρης, Χαλκίδα

Εύβοια: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε σε πηγάδι



Νεκρός ανασύρθηκε ο 45χρονος που έπεσε σε πηγάδι 11 μέτρων στο Πυργί Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πυροσβέστες κατέβηκαν στο πηγάδι και αυτή την ώρα ανασύρουν τον άτυχο 45χρονο χωρίς τις αισθήσεις του.

Τροχαίο στη Στροφή Τσεκούρα Στην Χαλκιδα



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 25/08 στην στροφή Τσεκούρα στη Χαλκίδα μετά από σύγκρουση ΙΧ οχημάτων.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ



Πραγματοποιείται σήμερα μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση στη Στενή Εύβοιας με παραδοσιακά προϊόντα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ


 

«Ηλεκτρονικος κλοιός» από την ΑΑΔΕ



Πρόκειται για ένα λογιστικό πρόγραμμα, που θα είναι ανοικτό κατά τη διάρκεια λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασης και θα είναι διασυνδεδεμένο με το Τaxis, προκειμένου να μην μπορεί να παραβιαστεί και να αλλοιωθούν τα δεδομένα.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ



Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ του τρόμου στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης πριν μερικές ημέρες αφήνοντας συγκλονισμένη την περιοχή.

Πέραμα: 44χρονη κατήγγειλε ότι συνάδελφός της την βίασε



Στιγμές φρίκες φέρεται να έζησε μια 44χρονη γυναίκα η οποία κατήγγειλε πως συνάδελφός της την έγδυσε και τη βίασε μέσα σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά στο Πέραμα.

Λαμπρός εορτασμός του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Αρτάκη



Με λαμπρότητα τελέστηκε χθες, Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός
για τον εορτασμό του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Αρτάκη,
χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων
κ.κ Χρυσοστόμου.


Συναντηση με το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, η Δήμαρ...