Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΓΕΜΙΣΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ



«Κολυμπούσαν» στα νερά, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν υπήρξαν διαρροές και τι διαρροές ήταν αυτές, με όποια χημικά ή ραδιενεργά.  Όλο αυτό το νερό κατέβηκε στην Κάρλα παρασύροντας ποιος ξέρει τι, με αποτέλεσμα τις εικόνες αυτές των χιλιάδων νεκρών ψαριών.


Κι αν τα ψάρια είναι μόνο η αρχή; Αν σε λίγα χρόνια ανακαλύψουμε πως όλα αυτά τα χημικά επηρεάζουν, όχι μόνο την τροφική αλυσίδα, αλλά και τους ανθρώπους με ανεπανόρθωτες ζημιές για την υγεία τους; Πώς μπορούν να προστατευτούν οι κάτοικοι, εκτός της μετοίκησης; Θα αναγκαστούν να φύγουν ή θα υπομείνουν ό,τι μπορεί να επιφέρει αυτή η ραδιενεργή βόμβα; Το θέμα έχει πάρει πολιτικές προεκτάσεις, με βολές εκ των «έσω». Γαλάζια «πυρά» για τα νεκρά ψάρια στο Βόλο, από τον Γιώργο Ξηραδάκη, κατά των Άδωνι Γεωργιάδη, Χρήστου Στυλιανίδη, Θεόδωρου Σκυλακάκη και Χρήστου Τριαντόπουλου.

Τι έχει να πει άραγε ο Δήμαρχος Βόλου για τη ραδιενέργεια; Μπορεί να κατονομάζει τον Περιφερειάρχη Κουρέτα για την ταφή των ψαριών δίπλα σε οικισμό, αλλά δεν μάς έχει ενημερώσει ακόμα τι προκάλεσε και ποιος ευθύνεται για την καταστροφή στον Παγασητικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........