Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Θρίλερ στη Σύμη: Ο Μόσλεϊ ζει;



Αδιανόητη τροπή έχει πάρει η υπόθεση της εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ καθώς ενώ οι Αρχές αναζητούσαν τον Βρετανό παρουσιαστή στο επικίνδυνο μονοπάτι προς το Πέδι, αυτός το είχε περάσει και ήταν στην πόλη!


Αυτό αποδεικνύει το φωτογραφικό ντοκουμέντο που αλλάζει τα πάντα αναφορικά με την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ και έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο Βρετανός παρουσιαστής εμφανίστηκε σε αστικό περιβάλλον κρατώντας ομπρέλα αρκετά πιο μακριά από το μέρος όπου οι Αρχές ερευνούν και εκτιμούν πως εξαφανίστηκε!

Αυτό δείχνει πως ο Βρετανός ήταν (και ίσως είναι ακόμα) ζωντανός αρκετές ώρες πιο μετά αφότου οι Αρχές εκτιμούν πως εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, ο Μόσλεϊ δεν είχε μαζί του το κινητό του κάτι που δείχνει πως η εξαφάνισή του ίσως να μην ήταν και τόσο τυχαία.

 «Το μονοπάτι στο Πέδι έχει ψαχτεί και δεν έχει βρεθεί τίποτα. Το να ζει ο Δρ. Μάικ Μόσλεϊ, είναι δύσκολο, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας», υποστήριξε σήμερα (07/06) ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA. «Άνοιξε η γη και τον κατάπιε», ανέφερε ακόμη ο αστυνομικός αναλυτής.

Το μυστήριο με τα κινητά της παρέας του και τα ερωτήματα

Τα ερωτήματα που εγείρονται, είναι:

Γιατί δεν πήρε το κινητό μαζί του;

Γιατί δεν ζήτησε να τον ακολουθήσει κάποιος από την παρέα;

Προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια στο Πέδι;

Κινήθηκε στο σημείο που τον εντόπισε ένας κάτοικος του νησιού, φορώντας άλλα ρούχα;

Οι αρχές έχουν διαθέσιμο υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να εξετάσουν και να εντοπίσουν για οιοδήποτε ίχνος του παρουσιαστή. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα από τα επικρατέστερα σενάρια που εξετάζονται είναι ο δημοσιογράφος να γλίστρησε, να έπεσε στα βράχια και έπειτα στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...