Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ισθμός: Μέχρι την Τετάρτη οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας



Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται ότι θα διαρκέσουν οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας στον Ισθμό που υπέστη ζημιές από την ανατροπή και την έκρηξη του βυτιοφόρου, το βράδυ της Παρασκευής, όπως και η απομάκρυνση των μπαζών από το σημείο.


Aπό την Πέμπτη, αποδίδεται στην κυκλοφορία το ρεύμα της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου προς Κόρινθο, στο ύψος του Ισθμού, σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση.

Η κίνηση των οχημάτων στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, διεξάγεται με τους εξής τρόπους:

Α. Με εκτροπή από τον κόμβο του Λουτρακίου,

Β. με αμφιδρόμηση στο ρεύμα προς Αθήνα με μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Η αμφιδρόμηση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα θα ισχύσει ως αύριο Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι οπότε και θα αποδοθούν και οι 3 λωρίδες κυκλοφορίας στους οδηγούς που θα επιστρέψουν Αθήνα, καθώς η κίνηση, λόγω των ευρωεκλογών, αναμένεται ότι θα είναι αυξημένη

Από τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου έως τις 23:00 το βράδυ και αύριο το πρωί της Κυριακής από τις 5:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τον κόμβο Μορέα.






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...