Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΣΠΥΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



 

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Πετύχαμε πολλά και στο μέλλον θα πετύχουμε περισσότερα! Με την ευχή να συνεχίσουμε σε αυτή την τροχιά ανάπτυξης για την Εύβοια, συμμετείχα στην εκδήλωση της Αναπτυξιακής Εύβοιας Α.Ε. προσκεκλημένος του προέδρου και αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας Βαγγέλη Κούκουζα, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας, Γιώργου Κελαιδίτη, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομου, του Διοικητή της σχολής Πεζικού Χαλκίδας Λύσανδρου Ξηρογιάννη, του Αστυνομικού Διευθυντή Εύβοιας Α. Γερογιάκομου, του Κεντρικού Λιμενάρχη Χαλκίδας Κ. Φλουρή, του Διοικητή της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ευβοίας Κ. Ψαρρό, εκπροσώπων φορέων, συνεργατών και συμπολιτών μου.

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων που διοργανώνει ο Σπύρος Πνευματικός



Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών στη δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων που διοργανώνει ο Σπύρος Πνευματικός

Να συνεχιστεί και στο μέλλον η δράση των δωρεάν προληπτικών ελέγχων οστεοπόρωσης και σκολίωσης, που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Ιστιαία και την Αιδηψό, ήταν το αίτημα των πολιτών προς τον Σπύρο Πνευματικό βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ και Καθηγητή Ορθοπεδικής του ΕΚΠΑ.

Συνέντευξη με την ηθοποιό Καλή Δάβρη



Είναι απο τους ηθοποιούς που θέλεις πολύ να τους γνωρίσεις απο κοντά εξαιτίας της θετικής αύρας που εκπέμπει. Είναι απο την Χαλκίδα και απο μικρή ηλικία ήξερε πως ήθελε να σπουδάσει υποκριτική. Την γνωρίσαμε λίγο καλύτερα στην τηλεοπτική σειρά “Έλα στην θέση μου” στον ρόλο της Βάνας.
Καλά καταλάβατε, η σημερινή μας καλεσμένη είναι η εξαιρετική ηθοποιός Καλή Δάβρη!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 - VIDEO


ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, διοργανώσαμε τις ‘Απόκριες στις γειτονιές και το κέντρο της πόλης ‘, μικρές αποκριάτικες γιορτές στην Έξω Παναγίτσα, στα Αλάτσατα, στον Αη Γιάννη, στη Νεάπολη, στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην Κάνηθο και στον Άγιο Νικόλαο, με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων και πλήθους κόσμου.


Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Τα θερμά λόγια των Ευβοέων αποτελούν τη μεγαλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειάς μου ώστε το νησί μου να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας. Ευχαριστώ τους κατοίκους της Ιστιαίας, που πάντα με υποδέχονται με ανοιχτές αγκαλιές, όπως σήμερα, στο αντάμωμα με φίλους, στις συναντήσεις με επαγγελματίες και εκπροσώπους φορέων και αρχών.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

F1 ΣΤΟΝ ANT1



Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την ομάδα που θα περιγράφει και θα καλύπτει δημοσιογραφικά τα GP για το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2023.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2023


ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ


O Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» σας προσκαλεί στην ενημερωτική εσπερίδα με θεματική “Internet και Οικογένεια», την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 18:00, στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου στο μέγαρο Περιφερειακής ενότητας Ευβοίας (Λεωφ. Χαϊνά).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

                                                   --- Ο Πρόεδρος ---

 

Αρχιμ. π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης


 

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023


 

Σπύρος Πνευματικός : Η δωρεά απινιδωτών σώζει ακόμα περισσότερες ζωές.



Στη δωρεάν ενός ακόμη φορητού απινιδωτή προκειμένου να αξιοποιηθεί για της
ανάγκες του Αθλητικού Ομίλου Στύρων προχώρησε ο Σπύρος Πνευματικός
βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, τον οποίο παρέδωσε στη Διοίκηση του Αθλητικού
Ομίλου Στύρων, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου κ.
Αλκιβιάδη Βόσσου, του Αντιδημάρχου Τουρισμού, αρμόδιου για τη Δ.Ε Στυρέων κ.
Τζώρτζη Θεόδωρου, του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ν. Στύρων κ. Δημήτρη
Τσούλη και του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Καρύστου κ. Δρακόγιαννη Νίκου.


Στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Εύβοιας η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Στην εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023



Την Παρασκευή το απόγευμα, γλεντάμε στην Πλατεία Αγοράς, απολαμβάνουμε τις μουσικές στους δρόμους και στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας.

Σπύρος Πνευματικός : Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που βοήθησαν στην αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας


Στην ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την κοπή της πίτας
παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, κατά την οποία
τιμήθηκε για την συμβολή του στην επανεκκίνηση της οικονομίας της Βόρειας
Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021 ο Υφυπουργός στον
Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, καθώς και ο Περιφερειάρχης Στερεάς
Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και οι Δήμαρχοι Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ.
Τσαπουρνιώτης Γιώργος και Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Κοντζιάς Γιάννης, επίσης, για τη
συνεισφορά τους στην ανάκαμψη του κοινωνικού και οικονομικού ιστού των Δήμων
που επλήγησαν.


Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Με τη σύμπραξη όλων των φορέων, πετυχαίνουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την επίλυση των προβλημάτων στην αγαπημένη μου Εύβοια, τόνισα κατά τον χαιρετισμό μου στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ευβοίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας κ. Χρυσοστόμου, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Χρήστου Τριαντόπουλου, δημάρχων της Εύβοιας, εκπροσώπων αρχών, φορέων και συλλόγων.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ



Παρευρέθηκα σήμερα στην εκδήλωση, στο Κτήμα Άμπελις, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου των Εργαζομένων στα Ναυπηγείων Χαλκίδας, θέλοντας να τιμήσω το σπουδαίο έργο τους.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023

 


Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ



Δυο ακόμα παιχνίδια διεξάγονται για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα (22:00),  παίζουν η Λειψία με την Μάντσεστερ Σίτι και η Ίντερ με την Πόρτο.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023



Η παρέλαση του καρναβαλιού στην παραλία του Λευκαντίου ξεκινά με τη συμμετοχή ομάδων καρναβαλιστών συλλόγων, αθλητικών σωματείων, σχολείων και ανεξάρτητων συμμετοχών από όλο το Ληλάντιο

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΚΑΤΑΛΗΨΗ

 



ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Σε έκθεση το μονοθέσιο του Γκροζάν από το ατύχημά του στο Μπαχρέιν



Όσοι επισκεφθούν τον επόμενο μήνα την Έκθεση της Φόρμουλα Ένα στη Μαδρίτη, θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα δουν από κοντά τα απομεινάρια από το μονοθέσιο του Ρομέν Γκροζάν από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ο Γάλλος στο γκραν πρι του Μπαχρέιν για το 2020.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ


Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης και σκολίωσης στην Ιστιαία και στην Αιδηψό με πρωτοβουλία του βουλευτή Εύβοιας Σπύρου Πνευματικού

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ



Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 916/Β/20.2.2023 η υπ’αριθμόν 27751 ΕΞ 2023 ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, που καθορίζει την επιχορήγηση των πληγέντων κατόχων (μη κατ΄επάγγελμα αγροτών) αγροτικών εκμεταλλεύσεων από τις πλημμύρες της 9ης Αυγούστου 2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023



Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Περιφέρεια Στ. Ελλάδας και ο ΟΠΑΣΤΕ συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας, τις παρακάτω αποκριάτικες εκδηλώσεις:

Εργασίες στη Δ.Ε Χαλκιδέων.


Στη Δημοτική Ενότητα Χαλκιδέων ξεκίνησαν η κατασκευή του νέου κτιρίου για τη μεταστέγαση του 26ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, η κατασκευή του νέου πάρκου σκύλων στο Πάρκο του Λαού, η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην περιοχή Δεξαμενή και εργασίες άρσης επικινδυνότητας σε ετοιμόρροπα κτίρια στη συνοικία Αγίας Παρασκευής.


ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Δεν υπάρχει «πόρισμα» Ποινική δίωξη σε βάρος των δύο ελεγκτών
Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023
Η Σοφία Νικολάου βρέθηκε σήμερα στο κτήριο του ΣΔΟΕ και συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας κ. Χρήστο Μπαρδάκη. Στη συνάντηση η πρώην Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής παρουσίασε σειρά εγγράφων τα οποία αντικρούουν μία προς μία τις κατηγορίες που εμφανίζονται στο υποτιθέμενο «πόρισμα» του ΣΔΟΕ, το οποίο όπως αποδεικνύεται ότι είναι ένα πρώιμο έγγραφο, που βρίθει ανακριβειών και καταρτίστηκε με μοναδικό σκοπό την σπίλωση της Σοφίας Νικολάου. Κι όμως αυτό βαφτίστηκε πόρισμα!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

EVIA HAIR UNITY - ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ


Με πολύ κεφι με χορο και μουσική γιόρτασε στο Αποκριάτικο Παρτυ ο Σύλλογος Κομμωτών Ευβοίας στην Οδος Ονείρων. 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι καλύτερες μεταμφιέσεις με δωρα που πρόσφερε ο σύλλογος. 


ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αναφορικά με δημοσιεύματα για το πόρισμα του ΣΔΟΕ σχετικά με τις προμήθειες υγειονομικού υλικού κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:
· Ολες οι προμήθειες υγειονομικού υλικού έγιναν με βασικό κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή που θα κατέθετε κάθε εταιρεία σε σύγκριση με τις υπόλοιπες οικονομικές προσφορές.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ - ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕ !!!


Και ναι, κερδισαμε!!! Η παραλία Χιλιαδού της κεντρικής Εύβοιας κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερης Ευρωπαϊκής Τοποθεσίας 2022 των European Film Commissions Network! 🏆⛰️🏖️

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 - ΤΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ - VIDEO



Η Χαλκίδα σείστηκε σήμερα από το Καβοντορίτικο, ξετυλίχτηκε μέσα από τα Γαϊτανάκια της και αγκάλιασε στον μαγευτικό Εύριπο, με μουσικές και χαμόγελα, όλους τους επισκέπτες της.
Πάνω από 1.500 χορευτές, σύλλογοι από την Εύβοια, την Στερεά και την Αττική, έδωσαν ενωμένοι, ένα πολύ δυνατό μήνυμα παράδοσης και γλεντιού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Και του χρόνου, με αίτηση για το βιβλίο Γκίνες!





 

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κριστιάν Ατσού ακύρωσε πτήση λίγες ώρες πριν το σεισμό, λόγω ενός... γκολ



Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Γκανέζο ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Ατσού,  ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σήμερα Σάββατο (18/02) στην επαρχία Χατάι.

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ



Πολύ μεγάλη τιμή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η βράβευση της προσπάθειάς μας για την προαγωγή του στίβου και γενικά του αθλητισμού από τον Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ)!

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023


Αύριο στη Χαλκίδα θα γίνει χορευτικός σεισμός, με πάνω από 1500 συμμετοχές.
Σας περιμένουμε.



 

Για την προσφορά της στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης βραβεύτηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων.


Στην εκδήλωση κοπής πίτας των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένη Αϊδίνη και Παναγιώτη Νικολάου.


Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκίνησε η κατασκευή του νέου 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας.



Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και το σημείο επισκέφθηκαν σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα με αρμόδιους Αντιδημάρχους και υπαλλήλους του Δήμου, ο ανάδοχος του έργου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Ζημιανίτης και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ν. Εύβοιας κ. Βασίλειος Λυγούρας, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος Εύβοιας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ κ. Άρης Αυξωνίδης, μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, το αιρετό μέλος της ΠΥΣΠΕ Εύβοιας κ. Βέτα Κορωναίου, η Διευθύντρια κ. Εριφίλη Βουγιούκα με δασκάλους και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.


Νέο σύγχρονο πάρκο σκύλων στον Δήμο Χαλκιδέων.


Ξεκίνησε η ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Πάρκο του Λαού, με σκοπό να πραγματοποιηθούν εργασίες δημιουργίας ενός σύγχρονου Πάρκου δραστηριοτήτων σκύλων.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα εγκατασταθούν ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία) και θα δημιουργηθεί ένας μεγάλος χώρος παιχνιδιού, άσκησης και εκτόνωσης για τους τετράποδους φίλους μας.

Με αυτή την ανάπλαση θα υπάρχει ένας πρότυπος χώρος εκγύμνασης και κοινωνικοποίησης των κατοικιδίων, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να τα εκπαιδεύουν με ασφάλεια και να απολαμβάνουν την βόλτα τους.






 

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΟΥ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη.. Κύριο Γιώργο Κελαιδιτη για την πάντα φιλόξενη πλευρά και την ωραία ενημέρωση.. για το .υδατοδρομιο στο Λιμάνι των Αγίων Αποστόλων..και για την ολοκλήρωση της τεχνικής μελέτης για την.. διάβρωση της παραλίας ,( Σπελα)....μέσα στο 2023... ευχαριστώ επίσης και όλα τα μέλη του γραφείου για την τόσο ζεστή αγκαλιά τους προς εμενα.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023


Ο Δήμος Χαλκιδέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ) συνδιοργανώνουν, σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Λιμένων Ν. Εύβοιας, το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023», με πλήθος αποκριάτικων εκδηλώσεων και ένα μοναδικό θέαμα σε στεριά και θάλασσα την Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου 2023.


ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι σήμερα  στον δρόμο Χαλκίδας – Βασιλικού στην διασταύρωση των cart