Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ



Παρευρέθηκα σήμερα στην εκδήλωση, στο Κτήμα Άμπελις, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου των Εργαζομένων στα Ναυπηγείων Χαλκίδας, θέλοντας να τιμήσω το σπουδαίο έργο τους.



Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας, ένα από τα κορυφαία της Μεσογείου με στρατηγικό χαρακτήρα, κινούνται σε τροχιά σημαντικής ανάπτυξης καθώς ο τζίρος το 2022 παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 70% και φυσικά ο πήχης για τη φετινή χρονιά ήδη έχει ανέβει ψηλά, με ευοίωνες προοπτικές.
Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στους εργαζόμενους για τον αγώνα που δίνουν και φυσικά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είμαι στο πλευρό σας. Ευχαριστώ την πρόεδρο, Μαρία Παπανικολάου για τη θερμή υποδοχή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα μέλη του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) Ερέτριας για την υπέροχη, γεμάτη ενέργεια και ζεστασιά γιορτή τους στο εκπληκτικό Negroponte Resort στην οποία είχα τη χαρά να δώσω το «παρών». Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ερέτριας Γιάννη Δημητρόπουλο, απήλαυσα στιγμές χαράς από μοναδικούς ανθρώπους.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........