Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Διονύσιος Πρώιος από το MasterChef 4 έφυγε από τη ζωή



Ο Διονύσιος Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον γιο του.


Διονύσιος Πρώιος που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Master Chef 4, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, δύο μήνες μετά τον χαμό της συμπαίκτριάς του, Ντέμης Γεωργίου.


Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, με μια ανάρτησή της στο Facebook.

«Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», έγραφε στην ανάρτησή της η φίλη του πρώην παίκτη του MasterChef.

Ο 58χρονος ήταν πολυπράγμων, αφού είχε το δικό του μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, ζωγράφζε εξαιρετικά, ενώ είχε αποκτήσει και την ικανότητα του να μπορεί να παντρεύει.

Όσον αφορά το MasterChef, εκεί είχε κατακτήσει την 7η θέση στον διαγωνισμό με την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, αφού παρότι ερασιτέχνης το μότο του ήταν πως βάζοντας αγάπη τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος, ούτε στη μαγειρική.

Και πραγματικά, ο ίδιος έκανε πάντα πολύ νόστιμα πιάτα.

Ίσως σε αυτό βοηθούσε και το ότι κάθε φορά που μαγείρευε εκείνος, σκεφτόταν τον γιο του, ο οποίος ήταν πραγματικός σεφ και μαζί μαγείρευαν αρκετές φορές.

Η τραγωδία με τον γιο του

Ωστόσο, ο γιος του είχε φύγει από τη ζωή όταν ήταν μόλις 20 χρονών, έπειτα - τραγική ειρωνεία - από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην Μύκονο.

Ο Διονύσιος Πρώιος στην οντισιόν του μάς είχε συγκινήσει όλους περνώντας στην επόμενη φάση με το αγαπημένο φαγητό του Μιχάλη του, ενώ είπε στους κριτές σχετικά με την απώλεια του γιου του:

«Πριν τέσσερα χρόνια, ο γιος μου έπαθε ένα ατύχημα στη Μύκονο με τη μηχανή, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος και έχασε τη ζωή του. Την τελευταία μέρα ο γιος μου φίλησε όλο τον κόσμο, είπε σε όλο τον κόσμο να προσέχει τον πατέρα του, με φίλησε δύο φορές και με έστειλε στην Αργεντινή. Εκείνος θα πήγαινε στη Μύκονο και εγώ εκεί. Και δύο ημέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχε ένα ατύχημα και έχασε τη ζωή του. Ξαναγύρισα Ελλάδα, πακετάρισα και έφυγα. Μετά από μπόλικα χρόνια κλάμα ήρθα στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου».

Το πιο τραγικό όμως, είναι πως ο Διονύσιος έφυγε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από τη ζωή με την ίδια μηχανή που είχε φύγει ο γιος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διονύσιος Πρώιος από το MasterChef 4 έφυγε από τη ζωή

Ο Διονύσιος Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον γιο του.