Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Κατερίνα Καζάνη: «Αυθαίρετη, για άλλη μια φορά, η απάντηση του Υπουργείου Υγείας



Δελτίο τύπου εξέδωσε η Βουλευτής Ευβοίας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Καζάνη σχετικά με απάντηση που έλαβε σε ερώτησή της στο Υπουργείο Υγείας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μικροβιολογικό τμήμα του Κέντρου Υγείας Χαλκίδας.


Η ανακοίνωση:

Στις 26.08.2024 λάβαμε απάντηση στην προ διμήνου ερώτησή μας σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μικροβιολογικό Τμήμα του ΚΥ Χαλκίδας.

Στην παρέμβασή μας τονίζαμε την ανάγκη άμεσης πρόσληψης προσωπικού, καθώς οι σοβαρές ελλείψεις δυσχεραίνουν την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον πολίτη.

Σύμφωνα με την απάντηση που λάβαμε, τα κενά στο Μικροβιολογικό καλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα με μετακίνηση εργαζομένου άλλης ειδικότητας, συγκεκριμένα Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, από το ΚΥ Οινοφύτων.

Απορίας άξιο είναι πώς με την μετακίνηση αυτή καλύφθηκαν οι ανάγκες του Μικροβιολογικού Τμήματος, καθώς πρόκειται για εργαζόμενο τελείως διαφορετικής ειδικότητας.

Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ διευκρίνιση από το Υπουργείο Υγείας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ηγεσία του Υπουργείου βρίσκεται μακριά απο την πραγματικότητα σχετικά με το τι συμβαίνει στις ιατρικές και νοσηλευτικές μονάδες της χώρας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδώνει το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ μέσα στις πόλεις

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, παρά τις μεγαλες αντιδράσεις,  η θέσπιση του μέγιστού ορίου ταχύτητας  στα αστικά κέντρα στα 30 χιλιόμετρα τη...