Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ



Σοβαρό περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο εργοστάσιο της Motor Oil, όπου παρατηρείται έντονος καπνός που βγαίνει από τις εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή, ακούγονται επίσης εκρήξεις, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους.


Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ειδοποιηθεί και αναμένεται άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άλλων φορέων για τον έλεγχο της κατάστασης. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τα αίτια του περιστατικού ή για τυχόν τραυματίες.

Η περιοχή παραμένει υπό στενή επιτήρηση, ενώ οι αρχές καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από το σημείο μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της κατάστασης.

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις που συνεχώς αυξάνονται σπεύδουν στην περιοχή ενώ δυο εναέρια μέσα σηκώθηκαν προληπτικά σε περίπτωση επέκτασης της φωτιάς εκτός των εγκαταστάσεων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδώνει το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ μέσα στις πόλεις

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, παρά τις μεγαλες αντιδράσεις,  η θέσπιση του μέγιστού ορίου ταχύτητας  στα αστικά κέντρα στα 30 χιλιόμετρα τη...