Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Primer Music Festival



Πόσες φορές έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να χορεύει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεσαι στο club της γειτονιάς ή στο σαλόνι του σπιτιού σου; 




Σκέψου να βρίσκεσαι σε ένα φεστιβάλ γεμάτο χρώματα, ρυθμό και ενέργεια, όπου κάθε στιγμή είναι μοναδική. Όπως και να το κάνουμε, το mood που βλέπουμε να επικρατεί σε huge διοργανώσεις, όπως το Tomorrowland και το Coachella, παραμένουν όνειρα απραγματοποίητα και απωθημένα. Ή μήπως όχι;

Αυτό ακριβώς προσφέρει το Primer Music Festival, μια εμπειρία, ένα εξωπραγματικό ταξίδι που ξεπερνά τα όρια της μουσικής και δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις! Στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου, η Πλατεία Νερού και το Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do μετατρέπονται σε έναν μαγικό χώρο που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο stage που έχει στηθεί ποτέ - ναι, αλήθεια λέμε - με μοναδικό design και 800 τ.μ. LED οθόνες που θα φωτίζουν ολόκληρο το φεστιβάλ!


Το Primer Music Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην Ελλάδα μας αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε τόσα χιλιόμετρα για να ζήσουμε την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία. Ένα φεστιβάλ που δεν θυμίζει σε τίποτα τις κανονικές συναυλίες και τα events που έχουμε συνηθίσει, ενώ χωράει κάθε ηλικία, κάθε γούστο, αλλά και κάθε club lover και party animal που ξέρει να περνάει καλά και να χορεύει στο ρυθμό της μουσικής. Με απλά λόγια, είναι για όλους!

Ετοιμάσου να ζήσεις μία εμπειρία που θα σε αλλάξει για πάντα, σε ένα περιβάλλον που ξεχειλίζει από εντυπωσιακά σκηνικά και ασταμάτητη μουσική και χορό!




Αποκλειστικά για το πρώτο βράδυ της διοργάνωσης (07/09), το Primer εγκαινιάζει για πρώτη χρονιά ένα επιπλέον stage, το Afterhours Stage, το οποίο είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει ο τίτλος του. Σε καλεί να χορέψεις και να παρτάρεις από τις 11 το βράδυ μέχρι και τις 6 το πρωί, προσφέροντας μοναδικές εμφανίσεις από κορυφαίους DJs, ατελείωτη μουσική και μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια που θα σε κάνει να ξεχάσεις να κοιτάξεις το ρολόι!

Παράλληλα, το Main Stage, φέτος θα μεταμορφωθεί στο πιο εντυπωσιακό stage που θα έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα - με μοναδικό design και 800 τ.μ. LED οθόνες που θα φωτίζουν ολόκληρο το φεστιβάλ! Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για ένα stage που όμοιο του δεν έχει ξανά στηθεί και επιβεβαιώνει ότι - για άλλη μια φορά - το Primer Music Festival, φέρνει πρωτότυπα trends στην Ελλάδα κάθε χρόνο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το stage θα είναι το σήμα κατατεθέν του φετινού Primer, φέρνοντας φεστιβαλικά vibes που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα!






ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ LINE UP ΤΟΥ PRIMER MUSIC FESTIVAL 2024:

ΣΑΒΒΑΤΟ, 7/9

MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)

Headliner: ERIC PRYDZ + ROYKSOPP LIVE, ARGY, MISS MONIQUE, PEDRIK

AFTERHOURS STAGE (Faliro Sports Pavilion)

Headliner: KÖLSCΗ + AGENTS OF TIME, NICK JOJO, CHRISTIAN CAMBAS, MAUS

ΚΥΡΙΑΚΗ 8/9

MAIN STAGE (Πλατεία Νερού)

Headliner: MARTIN GARRIX + GORDO, MORTEN, TUJAMO, JUICY M, PLAYMEN



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια

Άλλο ένα σοβαρό  τροχαίο  σημειώθηκε πριν από λίγο τους δρόμους της  Ευβοίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του evima.gr αυτοκίνητο στο ...