Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

ΣYΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡEΝΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓO ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Σύγκρουση επιβατικού τρένου με φορτηγό όχημα σημειώθηκε νωρίτερα κοντά στην Γλυφα Χαλκιδας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο ελαφρά τραυματίες.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Γλύφας, όταν φορτηγό όχημα λόγω του ότι έσκασε λάστιχο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις ράγες. Εκείνη την ώρα περνούσε αμαξοστοιχία με περίπου 130 επιβάτες και έτσι συνέβη η σύγκρουση.

Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, φορτηγό εξετράπη της πορείας του στον περιφερειακό δρόμο πλησίον της Αυλίδας και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551, που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα-Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός, αλλά ελαφρά τραυματίστηκαν ένας επιβάτης του τρένου και ο οδηγός του φορτηγού.



Στο σημείο βρέθηκε αμέσως η αστυνομία και η πυροσβεστική, γαι τον απεγκλωβισμό των επιβατών της αμαξοστοιχίας και του φορτηγού οχήματος.

Δρομολογήθηκαν λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους.

Στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στον κεντρικό δρόμο με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.




























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........