Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Νεότερη ενημέρωση: Κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν τα σπίτια τους κρατώντας στα χέρια τα ζωάκια τους, ενώ με νέο μήνυμα του 112 εκκενώνεται και η περιοχή Πάγώνα.


Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Αρόη που έφτασε στο Γηροκομειό ενώ στάλθηκε μήνυμα από το 112. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα. όπως φαίνεται οι καπνοί είναι έντονοι και υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς οι φλόγες είναι κοντά στα σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρων, 10 οχήματα, 3 ελικόπτερα κι 1 αεροσκάφος.


Όπως μεταδίδει το Tempo24.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην οδό Ερρίκου Ντυνάν και έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Οι φλόγες κινούνται προς το Ίδρυμα ΜΕΡΙΜΝΑ για το οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης, ενώ εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.

Εντολή εκκένωσης δόθηκε και για το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο. Κλειστός είναι ο δρόμος από το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο 409.

Απομακρύνουν τον κόσμο από το Καραμανδάνειο . H φωτιά έχει φτάσει στο κτίριο του νοσοκομείου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...