Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό καθώς προσήχθη βασικός ύποπτος, μετά την ανάλυση του κινητού του 54χρονου.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής. Την ίδια ώρα, άτομα που έχουν γνώση της υπόθεσης και θεωρούνται κομβική σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της καταθέτουν στην Ασφαλεια.

Παράλληλα, έμπειροι αξιωματικοί τονίζουν ότι το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει συνεπώς υπάρχει επικοινωνία με τις εισαγγελικές Αρχές, εάν υπάρξουν τα κατάλληλα στοιχεία, να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.

Οδύνη στην κηδεία του 54χρονου Παναγιώτη

Νωρίτερα, το απόγευμα της Παρασκευής, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στο Χαλάνδρι, η κηδεία του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) μέσα στο αυτοκίνητό του στο Νέο Ψυχικό.

Συντετριμμένοι η οικογένειά του, τα παιδιά του, οι φίλοι του καθώς και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και τους βοήθησε μέσω της δουλειάς του, με λουλούδια στα χέρια αποχαιρέτησαν τον 54χρονο τοπογράφο ενώ λευκά στεφάνια ήταν στο προαύλιο και στην είσοδο της εκκλησίας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...