Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ



Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο 44χρονος άνδρας, που συνελήφθη χθες το απόγευμα, για την δολοφονία του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό, στο πλαίσιο εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.


Όπως έγινε γνωστό ο 44χρονος πήρε προθεσμία για την απολογία του, για την Πέμπτη (11/7/24), στις 10.00 το πρωί.

Ο άνδρας με το «πλούσιο» παρελθόν οδηγήθηκε στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, λίγο μετά τις 9:30.



Πλέον, οι Αρχές αναζητούν τον ηθικό αυτουργό, που υπέγραψε το συμβόλαιο «θανάτου», με τους έμπειρους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν πως σύντομα θα φτάσουν στα ίχνη του. Τρία ταξίδια του 44χρονου συλληφθέντα πριν από δυο μήνες στη Μύκονο και συναντήσεις για…δουλειές, με γνωστό επιχειρηματία, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που εξετάζουν με λεπτομέρεια τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους, ώστε να συμπληρώσουν το παζλ.


 Την ίδια ώρα, ο 44χρονος συλληφθείς, ελληνικής καταγωγής, αρνείται τις κατηγορίες. Ο ίδιος μπήκε στο επίκεντρο των ερευνών του Ανθρωποκτονιών για την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου, έπειτα από ανάλυση του κινητού του τελευταίου, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, οι Αρχές ανακρίνουν την σύντροφό του αναζητώντας πληροφορίες, μεταξύ άλλων, για συγκεκριμένο άτομο που δραστηριοποιείται στη Μύκονο στον τομέα των ακινήτων και θεωρείται ύποπτος ως ηθικός αυτουργός. Από το κινητό του δράστη και τις ανακτήσεις από αυτό επιχειρούν να δουν αν υπάρχουν επαφές και επικοινωνίες με τον ύποπτο ηθικό αυτουργό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 44χρονος θεωρείται βασικός ύποπτος και είχε καταδικαστεί σε ισόβια πρωτόδικα για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ωστόσο, σε δεύτερο βαθμό το 2017 μειώθηκε η ποινή του σε 15 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...