Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Εδώ στην Αθήνα, ολοκληρώνεται μια μεγάλη διαδρομή που διανύσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Ευχαριστώ τα στελέχη μας και τους εθελοντές μας! Βρεθήκατε και πάλι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Εσείς κρατάτε όρθια τη Νέα Δημοκρατία.


Εμείς είμαστε η δύναμη που έβαλε και αργότερα κράτησε τη χώρα μέσα στην Ευρώπη. Υπηρετώντας πάντα το εθνικό συμφέρον. Και τώρα είναι αυτή που έχει σχέδιο διεκδικήσεων στις Βρυξέλλες για την επόμενη 5ετία. Με το κεφάλι χαμηλά και τους στόχους μας ψηλά! Γιατί το οφείλουμε στα 50 χρόνια της Δημοκρατίας που φέτος γιορτάζουμε, μαζί με τα 50 χρόνια Νέας Δημοκρατίας.
Υποδεχόμαστε τις Eυρωεκλογές με εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Ζητούμε την ψήφο των συμπολιτών μας ως μία εντολή ευθύνης και συνέχειας, για λιγότερες καθυστερήσεις και περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Και για να κάνουμε πράξη τον βασικό μας στόχο: να βαδίσουμε με σιγουριά για να βρεθούμε «Σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 





















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...