Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Απέχουν την Δευτέρα 17 Ιουνίου από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι



Σε αποχή από τα καθήκοντά τους προχωρούν οι δικηγόροι όλης της Ελλάδας, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου, με σκοπό να δείξουν την αντίδρασή τους στο νέο φορολογικό νόμο.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, -η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 11 Ιουνίου - αποφάσισε να προτείνει την αποχή στους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας.


Επίσης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Ιουνίου. Στην συγκέντρωση αναμένεται να συμμετάσχουν και άλλοι επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς.

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα κατατεθούν  Αιτήσεις Ακυρώσεως κατά του νόμου 5073/2023, με τον οποίο θεσμοθετήθηκε τεκμαρτό φορολογητέο εισόδημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας έκανε δεκτή την πρόταση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και αποφάσισε ομόφωνα την αποχή των δικηγόρων της Χαλκίδας από τις δίκες, που θα διεξαχθούν την Δευτέρα 17 Ιουνίου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χαλκίδα: Θα “φωτίσει” και πάλι ο ήλιος του Αλέξανδρου

Το Σάββατο φτιάχνουμε την τούρτα του γιου μου και πρέπει να μπορεί να την δει από εκεί ψηλά. Κάθε κεράκι που θα ανάψουμε βοηθάει σ' αυτό...