Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Στάση εργασίας και κραυγή αγωνίας για τη ΔΟΥ


Στάση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα τις 09:30 έως τις 12:30 οι υπάλληλοι στην εφορία της Χαλκίδας αλλά και στις υπόλοιπες σε Εύβοια και Βοιωτία ως ένδειξη συμπαράστασης για να μην κλείσει.


Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας παρευρέθηκαν στη στάση εργασίας των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. δηλώνοντας την συμπαράστασή τους, αναφορικά με την απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή, για τη μεταφορά των υποθέσεων ελέγχου από την ΔΟΥ Χαλκίδας, στα ελεγκτικά κέντρα της Αττικής, με τους ελεγκτές της συγκεκριμένης υπηρεσίας να εντάσσονται στα ΕΛΚΕ Αττικής στην μεταφορά των υπηρεσιών στο νομό Αττικής.

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας σε συνέντευξη τύπου είπε «Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια όλων των εμπόρων και επαγγελματιών Εύβοιας και Σκύρου για τα  τεκταινόμενα, πιστεύουμε ότι οι περιφερειακές δομές πρέπει να ενισχύονται και ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής που συνεχίζει να επενδύει σε ένα οικονομικό περιβάλλον αστάθειας, πρέπει να στηρίζεται έμπρακτα. Στηρίζουμε τον αγώνα σας! η Δ.Ο.Υ. οφείλει να στελεχωθεί με υπαλλήλους και όχι να οδηγηθεί σε κλείσιμο.».

Το μέλλον της ΔΟΥ Χαλκίδας είναι αφορά πολλούς υπαλλήλους που εργάζονται εκεί καθώς και το κοινό που εξυπηρετείται. Αρκετοί είναι εκείνοι που ζητούν να μην υποβαθμιστεί και να μην μπει «λουκέτο», όπως για παράδειγμα ο Μητροπολίτης, ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός και ο βουλευτής Θανάσης Ζεμπίλης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκιδέων,

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκιδέων, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00, στην ...