Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Δίκη για το Μάτι



Σε ποινή φυλάκισης 111 ετών (έκτιτεα τα 5 έτη) καταδικάστηκαν οι Σωτήρης Τερζούδης, Ιωάννη Φωστιέρη, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και Χαράλαμπος Χιώνης στους οποίους είχε αναγνωριστεί ελαφρυντικό. Για τον Βασίλη Ματθαιόπουλου το δικαστήριο αποφάσισε 15 ετων (έκτιτεα τα 5) ετών, ενώ για τον Κωνσταντίνο Αγγελοπουλο αποφασίστηκε ποινή 3 ετών.


Λόγω των εκτιτέων πέντε ετών σε κάθε ποινή που επιβλήθηκε, προκλήθηκαν αντιδράσεις. «Άμα καιγόταν δημόσιο πρόσωπο θα ήταν κακούργημα. Εμείς είμαστε για πλημμέλημα. Εμείς έχουμε μόνο τάφους», ανέφερε συγγενής θύματος.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο μετέτρεψε τις ποινές σε χρηματικές προς 10 ευρώ ημερησίως με τους κατηγορούμενους που καταδικάστηκαν να καλούνται να πληρώσουν περίπου 40.000 ευρώ ο καθένας.

Επεισόδια προκλήθηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα καθώς συγγενείς πέταξαν καρέκλες προς τους κατηγορούμενους. Προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα
χρειάστηκε να παρέμβουν αστυνομικοί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χαλκίδα: Θα “φωτίσει” και πάλι ο ήλιος του Αλέξανδρου

Το Σάββατο φτιάχνουμε την τούρτα του γιου μου και πρέπει να μπορεί να την δει από εκεί ψηλά. Κάθε κεράκι που θα ανάψουμε βοηθάει σ' αυτό...