Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Πέρασαν χειροπέδες σε υπάλληλο της Περιφερειακής ενότητας Εύβοιας



Υπόθεση εξιχνίασης διαφθοράς βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη καθώς συνελήφθη υπάλληλος της περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας (πρώην Νομαρχίας) στον οποίο αστυνομικοί πέρασαν σήμερα το πρωί χειροπέδες και αναμένεται να τον οδηγήσουν στην Εισαγγελία Χαλκίδας.


Ο εν λόγω υπάλληλος με καταγωγή από την κεντρική  Εύβοια είναι  τμηματάρχης σε υπηρεσία που σχετίζονταν με μεγάλες επιχειρήσεις.

Εχθές το βράδυ οι αδιάφθοροι αστυνομικοί από την Αθήνα που εξέταζαν καταγγελίες εναντίον του για χρηματισμό έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο γραφείο του στο διοικητήριο της περιφερειακής ενότητας.

Σήμερα το πρωί τον περίμεναν στο παρκινγκ της περιφερειακής ενότητας κάτω από τη πεζογέφυρα όπου ο υπάλληλος πάρκαρε το αυτοκίνητό του προκειμένου να πάει στο γραφείο του.

Τον πλησίασαν και του πέρασαν χειροπέδες οδηγώντας στον στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου εν συνεχεία να τον πάνε στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Για τον συγκεκριμένο υπάλληλο είχαν στο παρελθόν ακουστεί διάφορα αλλά δεν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες.

Φαίνεται όμως ότι η σημερινή μέρα της Τρίτης και δεκατρείς Φεβρουαρίου ήταν άτυχη για τον τμηματάρχη που μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχών!

https://eviathema.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Το θέμα εχει να κανει με την ΔΕΥΑΧ ........... Εδώ και ένα μηνα υπάρχει διαρροή από σπασμένο σωλήνα στον δρόμο στην διασταύρωση Δελαγραματικ...