Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 



Η 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, είναι ημέρα συμβολική για τον Δήμο Χαλκιδέων, η οποία δυστυχώς κάθε χρόνο φαντάζει ολοένα και πιο επίκαιρη, λόγω της αυξητικής τάσης των φαινομένων.


Μια σκληρή πραγματικότητα που δεν γνωρίζει ηλικία, μορφωτικό-κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο, εθνότητα. Ένα φαινόμενο με πολλές μορφές, σε πολλούς χώρους, από πολλούς θύτες. Ο ρόλος όλων, ιδιαίτερα όσων εκπροσωπούμε Φορείς και ασχολούμαστε με τα κοινά, είναι να αναδεικνύουμε το πρόβλημα, να δίνουμε διεξόδους και να προσφέρουμε στήριξη και φωνή σε όλες εκείνες τις γυναίκες.
📌Στον Δήμο Χαλκιδέων, από το 2013, με το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου, προσπαθούμε να είμαστε ουσιαστικά δίπλα τους όλο το χρόνο, όλες τις ημέρες, ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας του, το Κέντρο έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες γυναίκες, από όλη την Εύβοια, που καθημερινά ζητούν στήριξη. Αθόρυβα, όπως απαιτείται και με κάθε τρόπο.
➡️Το Συμβουλευτικό Κέντρο στεγάζεται στα γραφεία της Υπηρεσίας Πρόνοιας, στην οδό Γλαύκου 27 και λειτουργεί καθημερινά 08:00 - 16:00.
📞Τηλέφωνα επικοινωνίας:
22210 60154
Τηλεφωνική γραμμή SOS 15900
📧Email: skg.xalkideon@dchalkideon.gr
📣«Δεν υπομένουμε τη βία. Δεν επιλέγουμε τη σιωπή»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........