Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Ακόμα δεν ανακαινίστηκε και το «Μπερναμπέου» είναι κατεστραμμένο από διαρροές



Το ανακαινισμένο γήπεδο της Ρεάλ φαίνεται να έχει προβλήματα διαρροής λίγους μήνες μετά την ανακαίνισή του.

Τις τελευταίες ώρες, η κοινότητα της Μαδρίτης, καθώς και άλλες περιοχές της Ισπανίας, αιφνιδιάστηκαν από τις καταιγίδες οι οποίες προκάλεσαν έντονες βροχοπτώσεις σε όλη την επικράτεια και πολλές πλημμύρες σε κτίρια, σταθμούς μετρό κ.λπ.

Και όπως φαίνεται ούτε και το γήπεδο της Ρεάλ, «Σαντιάγο Μπεραμπέου» γλίτωσε από την κακοκαιρία. Σε βίντεο που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να διαπιστώσει κανείς πώς το νερό τρέχει από τις σκάλες του πρόσφατα ανακαινισμένου σταδίου.

Κατ' αρχήν, τα εγκαίνια του νέου «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αναμένονται τα επόμενα Χριστούγεννα, επομένως οι οπαδοί των «μερένχες» ελπίζουν ότι αυτές οι εικόνες είναι απλές μερικές αναποδιές που γρήγορα θα επισκευαστούν στο ανακαινισμένο γήπεδο της Ρεάλ.

Πάντως, το πλήρως ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» άνοιξε το πριν μερικές εβδομάδες τις πύλες του φιλοξενώντας το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη φετινή σεζόν. Οι οπαδοί της «Βασίλισσας» γέμισαν το γήπεδο κόντρα στη Χετάφε και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να πάρει άλλη μία νίκη για το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η θέα του γηπέδου άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Η Ρεάλ παρουσίασε μέσω βίντεο την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου για την αναμέτρηση με τη Χετάφε. Το γήπεδο διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας χλοοτάπητα

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........