Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

ΤΩΡΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Οι εκλογες τελείωσαν και Δήμαρχος Χαλκιδεων ότι και να γίνει με την  επανάληψη καταμέτρησης ψήφων θα είναι η Ελενα Βακα. 


Η πετυχημένη Δήμαρχος λοιπόν εχει τον χρόνο εχει την δύναμη να σκεφτεί και να προγραμματίσει τα επόμενα βήματα της. Οι υποψήφιοι ήταν πολλοί και με δύναμη μέσα στο ψηφοδέλτιο της Ελενας .Κάποιοι έμειναν εξω αλλοι πιο παλιοί έπεσαν σε ψήφους που αυτό λέει κατι και βγήκαν στο προσκήνιο νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και με άποψη.
Θα πρέπει λοιπόν η Δήμαρχος να αλλάξει σε κάποιους ιδιαίτερα ευαίσθητους οργανισμούς του Δήμου κάποια πρόσωπα που δεν τα πήγαν και τόσο καλα στην θητεία τους και να βάλει καινούργιο αίμα.
Αν κανει το λάθος και χρησιμοποιήσει και παλι τα ιδια και τα ιδια πρόσωπα σε καίρια σημεία του Δήμου θα χάσει πολύ από την ολη δουλειά και προσπάθεια που εγινε στις εκλογες. 
Αυτή είναι η άποψη μας και ελπίζουμε να δουμε κατι διαφορετικο στην λειτουργιά κάποιων οργανισμών του Δήμου για το καλο της Χαλκίδας. 

ΥΓ . Για να μη γίνει κάποια παρεξήγηση δεν ενοουμε να αλλάξει τα πάντα στον Δήμο . Θα ήταν άστοχο αυτό γιατί η επανεκλογή της σημαίνει ότι εχει γίνει σωστο έργο. Εμείς απλα έχουμε την γνώμη για ορισμένα σημεία και  τίποτα άλλο .... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Διονύσιος Πρώιος από το MasterChef 4 έφυγε από τη ζωή

Ο Διονύσιος Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον γιο του.