Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΤΑΡΑ - ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΒΡΑΚΑΣ ΝΕΑ ΠΟΛΗ ΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ



ΕΛΕΝΑ ΚΟΤΤΑΡΑ 


Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Άννα Παππά - ΝΕΑ ΠΟΛΗ
Η Έλενα Κοτταρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι ανύπαντρη με ένα γιο 15 ετών.


Είναι απόφοιτος Β/θμιας εκπαίδευσης και συγκεκριμένα Γενικού Λυκείου, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, ΕΠΑΣ Νοσηλευτών και Τεχνικός Οχημάτων στον τομέα της Μηχανολογίας.
Ήταν για 3 συνεχή έτη εθελόντρια στον Ερυθρό Σταυρό. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι ενεργή εθελόντρια στο Πυροσβεστικό Σώμα και από το 2011 έως σήμερα είναι διαιτητής ποδοσφαίρου και αξιολογημένη στην ΕΠΟ (2015 έως σήμερα) στην κατηγορία Α’ Εθνική Γυναικών. Στο παρελθόν ήταν αθλήτρια στίβου μεγάλων αποστάσεων.




Είναι οδηγός βαρέων οχημάτων και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως εποχικός οδηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στο παρελθόν εργάστηκε για 6 χρόνια ως ταχυδρόμος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.
Είναι εργατική, δίκαιη, αυστηρή. Η πυγμή, η αγωνιστικότητα και η ακεραιότητα του χαρακτήρα της καθώς και η αγάπη για τον τόπο της ήταν έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή της να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να κατέβει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων και να αναδείξει από κοινού με τους συμπολίτες της την τοπική κοινότητα.




ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΒΡΑΚΑΣ 

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Άννα Παππά - ΝΕΑ ΠΟΛΗ
Ο Βαλάντης Βρακάς γεννήθηκε στην ΑΘΉΝΑ στις 24/09/1977, μεγάλωσε στη Χαλκίδα και ζει στο Βασιλικό. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.
Είναι απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Χαλκίδος και του ΙΕΚ με την ειδικότητα του ψυκτικού.
Από το 2001 έως σήμερα είναι υπεύθυνος πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων (Lay’s Pepsico Hellas). Από το 2020 είναι ενεργειακός σύμβουλος και συνεργάζεται με γνωστούς ιδιωτικούς παρόχους ενέργειας.
Ήταν διαιτητής εν ενεργεία από το 2003-2019 και σε επίπεδο Β’ Εθνικής κατηγορίας. Από το 2019 έως σήμερα είναι παρατηρητής και εκπαιδευτής διαιτησίας Β’ κατηγορίας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...