Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ - ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Μπορεί ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός να του εμπιστεύθηκε την Αντιπεριφέρεια Καινοτομίας - Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον Κώστα Βαρδακώστα, όμως επειδή τον γνωρίζει χρόνια και έχει συνεργασθεί εποικοδομητικά μαζί του, αναγνωρίζει «σιωπηλά» το έργο του όλα αυτά τα χρόνια στην Περιφέρεια.


Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Κώστας Βαρδακώστας όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κερδίζοντας τον κόσμο μέσα από τις δράσεις του. Άλλες μπορούσαν να αναφερθούν και άλλες όχι. Χωρίς να μπαίνει στα χωράφια άλλων, κατάφερε να συνδράμει πολυεπίπεδα στις ανάγκες του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο η δεύτερη φορά

Ένα παιδί σεμνό και ταπεινό που δεν του αρέσει να περιαυτολογεί και αφήνει τους άλλους να μιλάνε για την πολυεπίπεδη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο όλα αυτά τα χρόνια. Και δεν κερδίζει μόνο στις καρδιές των μεγάλων.

Κερδίζει και στους μικρούς μας φίλους. Μερικοί μάλιστα έτρεξαν να τον σφίξουν στην αγκαλιά τους τα δύο βράδια που βρέθηκαν στην Κύμη, και παρακολούθησαν τα άστρα μέσα από τα τηλεσκόπια και το κινητό πλανητάριο που ο κ. Βαρδακώστας διοργάνωσε και βραδιές αστροφυσικής με αξιόλογους ομιλητές, αρχής γενομένης από την Κύμη.

Και τα καλύτερα είναι μπροστά για το νεαρό αυτοδιοικητικό, που έχει κάθε λόγο να παραμένει συνοδοιπόρος στο πλευρό του Φάνη Σπανού… Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος δύο θητείες στην Π.Ε Εύβοιας.



 http://www.eviakosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...