Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Εντυπωσιακή Επανεκκίνηση για τους “Νέους Ορίζοντες”



Στην Κύμη έγινε η επανέναρξη, της δημοτικής παράταξης “Νέοι Ορίζοντες” για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, εν όψη της νέου προεκλογικού διαστήματος μέχρι τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου 2023.


Με τον κόσμο να πλημμυρίζει την αίθουσα αλλά και τον εξωτερικό χώρο του Kymi Palace, σε ένα κλίμα ενθουσιώδες, ο πρώην Δήμαρχος , σημερινός επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κύμης Αλιβερίου κ. Δημήτρης Θωμάς πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση.

Προλόγισαν η Δημοτική Σύμβουλος κα Αρετή Μπάτσα, το ιδρυτικό μέλος των Νέων Οριζόντων, κ. Αθανάσιος Γκζίτης και ο κ. Αντωνίου Αντώνιος Μαθηματικός κι Αστροφυσικός.

Ο επικεφαλής των Νέων Οριζόντων στην ομιλία του επικεντρώθηκε στο σημαντικό έργο της δημοτικής παράταξης του στην προηγούμενη θητεία της αλλά και στους εφικτούς και σπουδαίους για τον τόπο στόχους που θα γίνουν πραγματικότητα από την 1η Ιανουαρίου 2024, εφόσον ο λαός δώσει την εντολή, να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου με τους “Νέους Ορίζοντες” στο τιμόνι της δημοτικής αρχής.

Αμέτρητο πλήθος κόσμου και υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των “Νέων Οριζόντων” από όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου χειροκρότησαν θερμά τον υποψήφιο Δήμαρχο, δηλώνοντας την συμπόρευση τους με την παράταξη .







https://expressevia.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...