Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι ’’δήθεν ευαισθητοποιημένοι πολίτες’’έχουν εξαπολύσει μια ανηλεή και αηθή επίθεση κατά της Υπηρεσίας Καθαριότητας, κάνοντας κακεντρεχή και πικρόχολα σχόλια και φωτογραφίζοντας επιλεκτικά σημεία της πόλης.


Σε αυτούς λοιπόν τους τιμητές των πάντων, εκ των οποίων άλλοι είχαν θέση ευθύνης στο παρελθόν, χωρίς να αφήσουν έργο, άλλοι βρωμίζουν την πόλη με τις επιχειρήσεις τους και άλλοι αρέσκονται απλα να βρίζουν, ΑΠΑΝΤΑΜΕ με την διαρκή καθημερινή προσπάθεια που γίνεται από το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Από αυτούς που αποκαλούν ’’οι ευαισθητοποιημένοι υποτιμητικά, ’’ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ’’, που τρέχουν μέσα στη βροχή, τη λάσπη, το κρύο, τον καύσωνα, να προλάβουν το απορριμματοφόρο και να κρεμαστούν στη σχάρα του.

Σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να μας δείξετε έναν πλούσιο οδοκαθαριστή, έναν τεμπέλη σκουπιδιάρη. Και μην τολμήσει κανείς να πει ότι ήταν επιλογή τους και ότι είναι υποχρέωση τους.

Γιατί αν είναι υποχρέωση αυτών να καθαρίζουν την πόλη, είναι διπλή υποχρέωση όλων μας να μην βρωμίζουμε την πόλη.
Είναι βέβαιο ότι επικίνδυνα σκουπίδια δεν είναι αυτά που βρίσκονται στον δρόμο αλλά αυτά που έχουν σωρευθεί στα νοσηρά μυαλά αυτών που στο βωμό του προσωπικού τους συμφέροντος απαξιώνουν τους πάντες και τα πάντα.
Εμείς θα συνεχίσουμε για μια πόλη καθαρή όση λάσπη και να ρίχνετε.
Εμείς θα είμαστε εδώ για να καθαρίζουμε.
Καλή Παναγιά!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ..........

Μια διαφορετική οπτική παρουσίασε η Πυροσβεστική σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή  Γιώργου Λιάγκα . Παρόλο ...