Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Ιωάννης Δημητρόπουλος: Δήμαρχος Ερέτριας


Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος με μια λιτή και μεστή επιστολή του προς τους δημότες δήλωσε  πως θα είναι και πάλι υποφήφιος Δήμαρχος Ερέτριας, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόφασή του να ζητήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών.



«Συνδημότισσες & Συνδημότες μου,

     Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Ερέτριας, εργαστήκαμε με συνέπεια, σταθερότητα, σοβαρότητα και μεθοδικότητα, τιμώντας πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείξατε.

 



     Παρά τις αντιξοότητες που δημιούργησε η πανδημία του Covid-19, μια πρωτόγνωρη σε όλους μας υγειονομική συγκυρία που τάραξε συθέμελα τη ζωή όλων μας, την οικονομική και ενεργειακή κρίση που ακολούθησαν, με αποτελέσματα που μας αγγίζουν ακόμη και σήμερα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και τις έκτακτες συνθήκες που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα (Αθηνά, Μήδεια, Ελπίδα, Θάλεια, Ιανός, κ.ά.) καταφέραμε να διαχειριστούμε με σύνεση και ψυχραιμία την ισχύουσα κατάσταση.

 

     Ανταποκριθήκαμε με αποτελεσματικότητα στις μεγάλες προκλήσεις και κατά τη διάρκεια της θητείας μας, μπήκαν στις ράγες σημαντικά έργα και έγιναν πολλές μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο, επισφραγίζοντας έτσι τη βούλησή μας να βάλουμε τον Δήμο Ερέτριας επιτέλους σε υγιή αναπτυξιακή πορεία.

 

     Με μοναδικό γνώμονα τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τον εξορθολογισμό της οργάνωσης του δήμου σε όλα τα επίπεδα, επιλύσαμε πολλά και σημαντικά χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν τον δήμο Ερέτριας και μετατρέψαμε τις δεκάδες αγωγές για πληρωμές και αποζημιώσεις, αλλά και τις αρρύθμιστες οφειλές, σε ουσιαστικό νοικοκύρεμα.

 

     Όμως μια θητεία δεν αρκεί. Θα διεκδικήσουμε και πάλι την ετυμηγορία της κοινωνίας, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να χαράξουμε τη νέα μέρα για τον Δήμο Ερέτριας.

 

     Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία για τον Δήμο μας», με αίσθημα ευθύνης και με πλήρη γνώση των αναγκών, των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων αυτού του τόπου, θα ζητήσω εκ νέου την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου και με σύμμαχο τη στήριξή σας και την έμπειρη, υπεύθυνη, ικανή και ανανεωμένη ομάδα των στελεχών μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με σεβασμό, πίστη και δύναμη για τη βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες, που ο ευλογημένος τόπος μας με σταθερά βήματα θα οδηγηθεί στην πραγματική ανάπτυξη και την πρόοδο.

 

Και σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς!

     Σε αυτή την πορεία, προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, με σταθερό βηματισμό, με υπευθυνότητα, διαφάνεια και αξιοπιστία στα λόγια και στην πράξη.

     Απευθύνω πρόσκληση προς όλες και όλους τους πολίτες αυτού του τόπου, συλλόγους, φορείς, δημότες να ενώσουμε τις προσπάθειές μας για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο πρότυπο για εμάς, τα παιδιά μας και τις επόμενες γενεές.

 

ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

 

Ιωάννης Δημητρόπουλος

Δήμαρχος Δήμου Ερέτριας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νέο σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια

Άλλο ένα σοβαρό  τροχαίο  σημειώθηκε πριν από λίγο τους δρόμους της  Ευβοίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του evima.gr αυτοκίνητο στο ...