Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ



Πολύ κουβέντα γίνεται για τις "δήθεν προεκλογικές" ασφαλτοστρώσεις. Είναι αναμενόμενο, όταν κάνεις πράγματα, να δημιουργούνται αυτόματα απόψεις, διάλογοι και κριτικές, θετικές και αρνητικές.



Η απραξία οδηγεί συνήθως στη σιωπή. Για την αποκατάσταση της αλήθειας όμως και για την ενημέρωσή σας, παραθέτω ενδεικτικές φωτογραφίες και τα εξής:
✅️Από το 2019 και μέχρι σήμερα, έχουμε ασφαλτοστρώσει πάνω από 130 χλμ δρόμων.
✅️Συγκεκριμένα το 2019 ξεκινήσαμε με την ασφαλτόστρωση των κεντρικών οδών της Χαλκίδας, Γαζέπη, Κακαρά, Αρεθούσης, Τζαβέλα.
✅️Έχουν στρωθεί δρόμοι σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου. Δεν υπάρχει χωριό χωρίς καινούργιους δρόμους.
✅️Έχουν στρωθεί και δρόμοι στους οικισμούς και αγροτικοί δρόμοι.
✅️Έχουν στρωθεί δρόμοι και στο κέντρο της Χαλκίδας και σε εκτός κέντρου περιοχές. Για παράδειγμα μια ολόκληρη συνοικία, αυτή της Αγίας Άννας, στο Δοκό, στρώθηκε όλη με άσφαλτο.
✅️Για να στρωθεί ένας δρόμος πρέπει να είναι χαρακτηρισμένος δρόμος. Αυτό γιατί κάποιοι επιμένουν να ανεβάζουν στο fb δήθεν δρόμους, που δήθεν αρνούμαστε να στρώσουμε, οι οποίοι είναι ιδιοκτησίες.
Αν είμαστε ικανοποιημένοι; Βεβαίως ναι. Αν μας φτάνει; Βεβαίως όχι. Το οδικό δίκτυο θέλει συνεχείς παρεμβάσεις για να γίνει ασφαλές και λειτουργικό για πεζούς και οχήματα. Γι αυτό και Αλλάζουμε και Συνεχίζουμε. Με δουλειά καθημερινή σε αυτή την κατεύθυνση.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ

Το θέμα εχει να κανει με την ΔΕΥΑΧ ........... Εδώ και ένα μηνα υπάρχει διαρροή από σπασμένο σωλήνα στον δρόμο στην διασταύρωση Δελαγραματικ...