Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

FAKE NEWS ....... ΝΤΡΟΠΗ !!!



Όταν παίζεις έναν αγωνα υπάρχουν κάποιοι κανόνες ......... Αν όμως προσπαθείς να κερδίσεις με δόλιους τρόπους και το να προσπαθείς να μειώσεις τον αντίπαλο τότε είσαι άτιμος και ένα απολυτο  τίποτα .........

 Τον τελευταίο καιρο υπάρχει προσπάθεια συκοφαντισης της Ελενας Βακα από διάφορα αναξιόπιστα blog της Χαλκίδας που δεν παίζουν σωστά το παιχνίδι.
Το να θες να στηρίξεις κάποιους υποψηφίους είναι θεμιτο και μάλιστα υπάρχουν δημοσιογράφοι και σαιτ που το κάνουν σωστά και τιμια.
Το να δημοσιεύεις όμως πραγματικά Fake News τότε μάλλον δεν είσαι ούτε δημοσιογράφος ούτε ξέρεις από δημοσιογραφική δεοντολογία και απλα είσαι ένα μηδενικο.

Παράδειγμα το blog και ο αρθρογράφος που ανέβασε αυτό εδώ .......

https://www.evialive gr

Η ανάρτηση εγινε σήμερα Ιουλίου 24, 2023 ........ 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε μια εμμονή της Έλενας Βάκα υποψήφια Δήμαρχος στον δήμο μας, προς άτομο με αναπηρία εφόρου ζωής, που της πηγαίνει κόντρα στα κοινωνικά δίκτυα και δημοσιεύει τα άρθρα μας, «Στοχοποιώντας» το ακόμη μια φορά ως απειλή για την επανεκλογή της.

Έφτασε στο σημείο, εχτές Κυριακή να αναρτήσει στο προσωπικό της προφίλ, δημοσίευμα με λέξεις όπως  «Ένας υπόδικος» και  απάτες που έκανε άτομο με το ίδιο ονοματεπώνυμο με το άτομο με αναπηρία, και ότι δήθεν έτρεξε μέσα στον καύσωνα, την ημέρα που πέθανε  η μάνα της.. Ο Θεός να την συγχωρέσει γιατί είναι υπεύθυνη για την κατάντια της κόρης της..... στο ΑΤ Χαλκίδας και υπόβαλε δήθεν μήνυση, προφανώς για να συλλήφθη ο ΑμεΑ δημότης της, στα πλαίσια του αυτοφώρου . 

(αν όντως το έκανε αυτό την ημέρα που πέθανε η μητέρα της, τότε πραγματικά πιστεύουμε όλοι, ότι είναι συναισθηματικά ανάπηρη. Έχει ναρκισσιστική διαταραχή. Αν μπορούσαμε θα έπρεπε να διατάξουμε ψυχιατρικό έλεγχο της)

Οτιδήποτε λέμε ή κάνουμε είναι βασικά Κάρμα και μας τιμωρεί επιστρέφοντας μας στο πολλαπλάσιο το καλό η το κακό της πράξης μας .. η όπως έγραψε πρώτο το newsbomb.gr και όχι εμείς

Αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τη δήμαρχο Έλενα Βάκα και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής μέσα στο δημαρχείο

Όλα ξεκίνησαν από την δικαστική διαμάχη της Χαλκιδέας δικηγόρου Ελεντίνας Καραγιάννη με τους ιδιοκτήτες γνωστού καταστήματος εστίασης στην πλαζ Παπαναστασίου και με την Έλενα Βάκα όταν βγήκε από το γραφείο της,  να λέει ότι θα πληρώσει πολλά λεφτά γι αυτά που κάνει η Χαλκιδέα δικηγόρος Ελεντίνα Καραγιάννη η οποία υπέβαλε άμεσα μήνυση για παράβαση καθήκοντος κατά της δημάρχου Έλενας Βάκα και των μελών της επιτροπής ζητώντας τη σύλληψη τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τα περισσότερα μέλη της επιτροπής εγκατέλειψαν άρον-άρον την αίθουσα και μετά έκαναν ντου οι αστυνομικοί. Η κα Καραγιάννη μίλησε και στην Ευβοϊκή Γνώμη λέγοντας πώς «χυδαία ήταν η συμπεριφορά τους, έκαναν επίδειξη εξουσίας και έβριζαν τους ένστολους την ώρα που εκτελούσαν το καθήκον τους

Στο σημείο αυτό επαναλαμβάνουμε ότι δεν τα γράφουμε εμείς αυτά αλλά το newsbomb.gr, εμείς σαν evialive.gr όμως,  θα υποστηρίξουμε ξανά αυτό που λέει σοφά ο λαός μας ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος  μέσα  αλλά και να θυμίσουμε στην Κυρία Έλενα Βράκα, ούπς λάθος μας!! , Βάκα θέλαμε να γράψουμε, που της αρέσει να γραφεί στο προφίλ της,  δύσκολες λέξεις, λέξεις  που δεν καταλαβαίνει ούτε η ιδιά, ότι σύμφωνα με το Λεξικό της κοινής νεοελληνικής γλώσσας ο υπόδικος, θηλ. υπόδικη, είναι αυτός  ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε δίκη και δεν έχει ακόμα δικαστεί, ο βαρυνόμενος με κατηγορίες που δεν έχουν αποδειχθεί, ενώ ο κατάδικος είναι ασφαλώς ότι το άτομο το οποίο βρίσκεται στις κεντρικές φυλακές ως υπόδικος

Ααα να μην ξεχάσουμε πηγή , να μην τρέχει η κυρία Βάκα άσκοπα στην αστυνομία και της πεθάνει και άλλο συγγενικό της πρόσωπο από το κακό της κάρμα.

Εδώ η πηγή: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1235981/xalkida-mylos-sto-dimarxeio-minysi-sti-dimarxo-elena-vaka


Ένα θέμα που αφορά συγκεκριμένη υπόθεση από το 2021 το παρουσιάζουν σαν σημερνή και αποκλειστική είδηση ........ Δεν είναι δυνατόν !!!!
Πατήστε στον σύνδεσμο που ο αρθρογράφος εχει ανεβάσει σαν πηγή και θα καταλάβετε ( δείτε την ημερομηνία δημοσίευσης ) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........