Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

WRC - Ράλλυ Σαρδηνίας 2023



Ο Thierry Neuville επέστρεψε στις νίκες σε έναν από τους πιο απαιτητικούς φετινούς αγώνες, το Ράλλυ Σαρδηνίας, με την Hyundai να κάνει το 1-2, μειώνοντας την βαθμολογική ψαλίδα από την Toyota. 




Το Ράλλυ Σαρδηνίας εξελίχθηκε σε έναν από τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους αγώνες της φετινής σεζόν του WRC, αφού η κακοκαιρία έπληξε το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου.

Τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά την διάρκεια αυτού η βροχή έκανε την εμφάνιση της, με τα περάσματα από τα νερά να προκαλούν προβλήματα σε αρκετά πληρώματα, και τις ειδικές να έχουν αρκετή λάσπη αλλά και νερό στην αγωνιστική γραμμή.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών ακυρώθηκε η πανηγυρική απονομή στο τέλος του αγώνα ενώ απαγορεύτηκε σε πληρώματα και ομάδες να βουτήξουν στο λιμάνι για να γιορτάσουν την νίκη τους.

Τώρα το WRC ταξιδεύει εκτός Ευρώπης για το Ράλλυ Σαφάρι στην Κένυα που αναμένεται να είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τα πληρώματα. Το Ράλλυ Σαφάρι είναι προγραμματισμένο για τις 22 με 25 Ιουνίου στο οποίο θα συμμετέχουν 34 πληρώματα, ανάμεσα τους και οι Ιορδάνης Σερδερίδης όσο και ο Γιώργος Βασσιλάκης, με Ford Puma Rally1 και Ford Fiesta Rally2 αντίστοιχα.












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χαλκίδα: Θα “φωτίσει” και πάλι ο ήλιος του Αλέξανδρου

Το Σάββατο φτιάχνουμε την τούρτα του γιου μου και πρέπει να μπορεί να την δει από εκεί ψηλά. Κάθε κεράκι που θα ανάψουμε βοηθάει σ' αυτό...