Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΟΠΑΔΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΙΑ ΣΤΡΙΠΕΡ


Σε ματς της τρίτης κατηγορίας της Ολλανδίας σημειώθηκε ένα επικό περιστατικό, με πρωταγωνιστές τους οπαδούς της Ράινσμπεργκσε και μία στρίπερ.


Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αμέτρητα περιστατικά, τα οποία έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έγιναν viral, ωστόσο οι οπαδοί της Ράινσμπεργκσε το πήγαν... ένα βήμα παραπάνω. Συγκεκριμένα, οι φίλοι της ομάδας, η οποία ανήκει στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Η ομάδα τους αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο AFC Άμστερνταμ και η αποστολή ήταν δύσκολη, διότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ έδειχνε ήδη 0-1 υπέρ της AFC Άμστερνταμ, οι οπαδοί των γηπεδούχων έβαλαν μπρος το σχέδιό τους. Πιο αναλυτικά, έφεραν μία στρίπερ στο γήπεδο, η οποία φορούσε μόνο κάλτσες και παπούτσια ενώ κρατούσε κι ένα πανό. Λίγα λεπτά μετά το γκολ, η ίδια εισέβαλε γυμνή στον αγωνιστικό χώρο και έτρεχε προς τους ποδοσφαιριστές της AFC, ενώ μάλιστα «επιτέθηκε» και στον κεντρικό αμυντικό Τζόελ Τιλέμα.

 Ο αμυντικός της AFC Άμστερνταμ δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα: «Νομίζω πως ήθελε να την χτυπήσω στον πισινό. Αλλά σκέφτηκα: ''Μην αφήσεις να γίνει αυτό, αλλιώς θα έχεις μάχη στο σπίτι΄΄. Φαινόταν ωραία, το λέω ειλικρινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........