Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

«Φύλαξέ το», αντί για «πέταξέ το»…



Με το νέο καθεστώς έκδοσης πινακίδων και χρήσης του Κλασικού μας αυτοκινήτου, να η ευκαιρία για ένα παιχνίδι αναμνήσεων που προδίδει και την κουλτούρα μας.


Τυχεροί όσοι διαθέτουν τα οικογενειακά τους αυτοκίνητα σε ηλικία τριάντα ετών και πάνω· όσοι δεν τα πούλησαν και τα προστάτευσαν και στις εκδηλώσεις με Ιστορικά Αυτοκίνητα, ενώ θα βρεις και νέους ανθρώπους που συμμετέχουν έχοντας ανακατασκευάσει ή αγοράσει ένα έτοιμο αυτοκίνητο εποχής.


Μηχανικοί υπάρχουν, λοιπόν, και προσθέστε στους παραπάνω άλλες δύο και τρεις φορές τόσους, με γεγονός πως και στη Regularity διαδικασία θέλεις αξιόπιστο αυτοκίνητο που να ανταποκρίνεται.

Η συνέχεια συνδέεται με το να πείσεις τη σύντροφό σου να ακολουθήσει και, αφού προμηθευτείς τις έγγραφες προδιαγραφές έκδοσης πινακίδων από την ΟΜΑΕ, την Ομοσπονδία των Πρωταθλητών, επιλέγεις πού και αν θα συμμετάσχεις σε εκδηλώσεις. Γεγονός, όπως πρόσφατα διευκρινίστηκε στη ΦΙΛΠΑ σε πρόσφατη υψηλού ενδιαφέροντος εκδήλωση, με σφραγίδα «Γεωργιάκος» και, αφού αποσύρεις και διαγράψεις από τα μητρώα, προμηθεύεσαι Ιστορικές κρατικές πινακίδες. Έτσι, μπορείς να ζήσεις το όνειρο που συνδέεται με το παρελθόν σου.

Απαιτείται ΚΤΕΟ και για τη δική σου ασφάλεια, ενώ, όταν όλο αυτό τις επόμενες εβδομάδες ολοκληρωθεί, έργο του Υπουργείου Μεταφορών, με σφραγίδα Μιχάλη Παπαδόπουλου, το ΙΑ μπαίνει στη σύγχρονη διάστασή του, ακολουθώντας ό,τι ισχύει σε χώρες-πρεσβείες του Κλασικού, όπως είναι η Αγγλία.






Είπαμε, μην τα πετάτε, φυλάξτε και φροντίστε τα, και να η πρόσκληση-πρόκληση στα σχετικά event. Άψογη οργάνωση γενικώς, με ικανοποιητική προβολή ειδικώς, από τη μειοψηφία που κάνει τη διαφορά.











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........