Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΡΜΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Στην ATHENS HALF MARATHON EXPO 2023 , είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε μέρος των δρομικών αθλητικών μας δράσεων για το 2023.
Sterea Run 2, ανανεωμένο, υπερπλήρες ποιοτικό, με νέες εντυπωσιακες διαδρομές, (άμεσα επίσημες ανακοινώσεις με ημερομηνίες και διαδρομές).



Μοναδικοί αγώνες βουνού , με Οιτη, Δίρφυς , @Καλιακούδα , @Παρνασσός και όχι μόνο να υπόσχονται αξέχαστες διαδρομές και εμπειρίες , με τα Dirfys Trail Run, Λέβαδος Mountain Trail, Karpenissi Trail κλπ , σε χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο που επιλέγουν τα ασύγκριτα βουνά μας και φυσικά πλήθος ακόμα δρομικών διοργανώσεων που καθιστούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και φέτος έναν από τους ελκυστικότερους προορισμούς για δρομείς όλων των ηλικιών.
Συνεργάτες μας σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους Συλλόγους Δρομέων των Περιφερειακών μας Ενοτήτων (Συλλογος Δρομεων Ευβοιας, Ηνίοχος Α.Σ.,Lamia Run Festival, Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς-Athletic Swimming Club Levadia-AKOL), ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας και φυσικά οι χιλιάδες δρομεις που μας επιλέγουν και μας τιμούν με τις συμμετοχές τους…











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ENA ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ NIGHT BANDITS ( VIDEO / ΦΩΤΟ )

Βρεθήκαμε τις προβες του Rock συγκροτήματος από την Χαλκίδα και σας παρουσιάζουμε τους NIGHT BANDITS ........