Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Η ενδυνάμωση των ήδη συνεργαζόμενων αγορών αλλά και το άνοιγμα νέων, αποτελούν βασικό κομμάτι του Στρατηγικού μας σχεδιασμού στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Σε Σερβία και Ρουμανία δουλέψαμε ακριβώς πάνω σε αυτό και σε συνεργασία με τους Επαγγελματίες του Τουρισμού αλλά και τα Επιμελητήριο Φθιώτιδας και Επιμελητήριο Εύβοιας, ανταποκρινόμενοι όπως πάντα τα στα αιτήματά τους.



Συμμετείχαμε στην Beogradski sajam - sajam turizma και ανοίξαμε , με σχέδιο και τουριστικό πλάνο πλέον μία νέα αγορά όπως αυτή της Σερβίας , η οποία μας επιλέγει τμηματικά, στοχεύοντας στην συστηματική και καθόλη την διάρκεια του έτους επισκεψιμότητα , επιθυμία και των ίδιων των δυνητικών επισκεπτών της γείτονος χώρας.
Ταυτόχρονα και για έβδομο συνεχόμενο χρόνο βρεθήκαμε στο Βουκουρέστι , στην Târgul de Turism al României ROMEXPO, παρουσιάζοντας το πλήρως ανανεωμένο τουριστικό μας πρόγραμμα , δίνοντας επιπλέον δυναμική και επιλογές στους Ρουμάνους επισκέπτες μας, των οποίων αποτελούμε και χάρη στην δουλειά μας, πρώτη τους επιλογή.
Το τουριστικό μας προϊόν αναμφισβήτητα πλέον αποτελεί επιλογή όλων και δουλειά αλλά και στόχος μας ταυτόχρονα είναι να το αναβαθμίζουμε διαρκώς, να το προσαρμόζουμε αναλόγως και να το προσφέρουμε παρουσιαζοντάς, το σε όλο τον κόσμο











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδώνει το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ μέσα στις πόλεις

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, παρά τις μεγαλες αντιδράσεις,  η θέσπιση του μέγιστού ορίου ταχύτητας  στα αστικά κέντρα στα 30 χιλιόμετρα τη...