Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ο Παναγιώτης Τζαφέρος διεκδικεί τον Δήμο Χαλκιδέων



Ο τέως διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας κ. Παναγιώτης Τζαφέρος έχει μπει στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, διεκδικώντας τον δήμο Χαλκιδέων, με τον συνδυασμό στον οποίο θα ηγείται ο ίδιος ενώ αναμένεται να έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνδυασμός όμως θα είναι και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ με άτομα όλων των κομμάτων που να πληρούν τις 3 βασικές προυποθέσεις:ENTIMOTHTA-IKANOTHTA-OΡΑΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Με το σύνθημα “Γιατί πολύ απλά μας ΑΞΙΖΕΙ μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ”, ο Παναγιώτης Τζαφέρος, σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες, δουλεύει πυρετωδώς για ένα ψηφοδέλτιο με ισχυρές προσωπικότητες της Χαλκίδας, με τους οποίους έχει κοινούς στόχους και όραμα για το μέλλον του δήμου.

Ο κ. Τζαφέρος διατέλεσε Διοικητής στο Νοσοκομείο Χαλκίδας επί κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ. Σημαντική είναι η εμπειρία του και η προϋπηρεσία του στον τραπεζικό κλάδο καθώς μεταξύ άλλων υπηρέτησε την θέση του Διευθυντή στην τράπεζας MARFIN στη Χαλκίδα.

Η υποψηφιότητα του κου. Τζαφέρου για τον δημαρχιακό θώκο της Χαλκίδας, είναι από αυτές που φαίνεται να φτάνουν σίγουρα στις κάλπες 8 και 15 Οκτωβρίου 2023 που πρόκειται να διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

  Ο Δήμος Χαλκιδέων, με αφορμή τη συμπλήρωση 1 έτους λειτουργίας του Γραφείου ΑμεΑ, διοργανώνει το 1ο Συμπεριληπτικό Παιδικό Φεστιβάλ Χαλκίδ...