Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2023


Πάνω από την πόλη και κάτω από το κάστρο στον πολύ ιδιαίτερο και ζεστό χώρο του" XENIA FOOD COCKTAIL CAFE"
βρέθηκε ξανά μετά από αρκετό καιρό η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας !






Την εκδήλωση τίμησαν​ ιδιαίτερα με την παρουσία τους ,οπου και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού
Κώστας Γαλάνης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα,
ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και οικονομικών Γιάννης Μπάκας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Δημήτρης Ανδρέου, ο επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου και ο υποψήφιος βουλευτής Στάθης Παπανδρέου.




Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος Γιώργος Χριστόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό , αλλά και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που έχουν πάρει μέρος σ αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με εμφανή πλέον τα θετικά αποτελέσματα.
Ο υπεύθυνος ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων Γιάννης Καρκαλής ευχαρίστησε κι αυτός με την σειρά του τόσο τους συνεργάτες του όσο και τις αθλήτριες με τους γονείς, πρωτίστως για το υγιές και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης τόσο σε ατομικά όσο και ομαδικά αποτελέσματα,με αποκορύφωμα τόσο την συνεχή παρουσία αθλητριών του συλλόγου τα τελευταία χρόνια στα αντίστοιχα αναπτυξιακά κλιμάκια όσο και την καθιέρωση των ομάδων στις πρώτες θέσεις του δύσκολου πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.




Ξεχωριστή παρουσία και​ προσκεκλημένη του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ήταν η αθλήτρια Αφροδίτη Χατζηαναστασιάδη απο την ομάδα της​ Ίσιδας Νέας Μάκρης , όπου συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με την απόλυτη και ανθρώπινη θέση που πήρε σε" πρόβλημα" που προέκυψε σε μεταξύ μας αγώνα, δείχνοντας σε όλους πως ο αθλητισμός πάνω απ'όλα είναι "κοινωνικό αγαθό και όχι είδος προς πώληση".
Τα φλουριά κέρδισαν η Αθανασία Κανινή η μικρότερη Αθλήτρια του συλλόγου(!) απο τις Ακαδημίες Κανήθου και ο​ φίλος της ομάδας Σπύρος Χρυσοστάλης, όπου και παρέλαβαν τα δώρα τους προσφορά του "ΦΩΤΟ RETUS".
Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα από τοπικές επιχειρήσεις με πρώτο λαχνό ένα πλήρες προπονητικό σετ , προσφορά της εταιρείας MACRON STORE ATHENS όπου και ντύνει με τα ποιοτικά ρούχα της τα κορίτσια του συλλόγου.
Τον πρώτο λαχνό κέρδισε η πολλά υποσχόμενη αθλήτρια Αλεξίου Βασιλική!




*Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι δίπλα στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια ,
ιδιαίτερα ,τα Ζαχαροπλαστεία - Catering Γουναρόπουλος με την σήμα κατατεθέν τους πλέον πίτα .
Επίσης δίπλα στο σύλλογο το Photo Retous της Άννας Χρυσοστάλη, όπου εκτός απο την φωτογράφιση της εκδήλωσης προσέφερε μοναδικά αναμνηστικά δώρα στις κληρώσεις που ακολούθησαν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην "ομάδα" της MACRON τόσο για την προσφορά της όσο και για την άψογη συνεργασία της.
Τέλος, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Κύριο Δημήτρη Πολλάλη με τον μοναδικό χώρο του "XENIA FOOD COCKTAIL CAFE".









































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδώνει το όριο ταχύτητας στα 30 χλμ μέσα στις πόλεις

«Κλείδωσε», όπως όλα δείχνουν, παρά τις μεγαλες αντιδράσεις,  η θέσπιση του μέγιστού ορίου ταχύτητας  στα αστικά κέντρα στα 30 χιλιόμετρα τη...