Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Οι Hoonigans αποχαιρετούν τον Ken Block!



Ο Ken Block, ο σταρ του διεθνούς μηχανοκίνητου αθλητισμού και καινοτόμος επιχειρηματίας, πέθανε στις 2 Ιανουαρίου μετά από ατύχημα με ένα snowmobile στην περιοχή Mill Hollow. 





Οι φίλοι του αυτοκινήτου συγκλονίστηκαν από την είδηση ότι ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς Ράλλυ και drift στην ιστορία δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Τώρα, περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα, η ομάδα Hoonigan κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο για να τιμήσει τη ζωή και την καριέρα του Block.

 Σε αυτό το νέο βίντεο, οι άνθρωποι της Hoonigan λένε ότι τελικά θα συνεχίσουν να εργάζονται σε νέα έργα καθώς πιστεύουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεχιστεί η κληρονομιά του Block. Η ομάδα έχει επί του παρόντος μια σειρά από βίντεο με τον Block που έχουν ήδη γυριστεί και θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.


«Υποθέτω ότι η κληρονομιά μου θα είναι το ότι μου αρέσουν τα δημιουργικά και τα διασκεδαστικά πράγματα, ξέρετε. Δεν παίρνω τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Στο τέλος της ημέρας, προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους να είναι δημιουργικοί και να ζήσουν διασκεδαστική ζωή. Και να μην είναι μαλάκες!», λέει ο Block στο τέλος του βίντεο.

Ας το απολαύσουμε…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χαλκίδα: Θα “φωτίσει” και πάλι ο ήλιος του Αλέξανδρου

Το Σάββατο φτιάχνουμε την τούρτα του γιου μου και πρέπει να μπορεί να την δει από εκεί ψηλά. Κάθε κεράκι που θα ανάψουμε βοηθάει σ' αυτό...